Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΜΠΑΧΑΛΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ!


ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!

Μπάχαλο έχει γίνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και οργή προκαλεί σε δεκάδες προμηθευτές η απίστευτη καθυστέρηση που παρατηρείται στη πληρωμή τους!
Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο τα τιμολόγια των προμηθευτών έχουν αραχνιάσει στην Οικονομική υπηρεσία του δήμου, περιμένοντας, πότε την ψήφιση του προϋπολογισμού (ψηφίστηκε με εξοργιστική καθυστέρηση τέλη Μαρτίου), πότε την έγκρισή τους από τον Πάρεδρο και πότε την υπογραφή και εντολή από την διοίκηση του δήμου για να πληρωθούν!
Μέσα στην οικονομική υπηρεσία γίνεται πραγματικός χαμός, με στοίβες  από τιμολόγια να περιμένουν πότε θα δοθεί το Ο.Κ. για το «πληρωθήτω»!
Η κα Καραγιαννάκη, (υπάλληλος της Οικονομικής Υπηρεσίας και όχι διευθύντρια της Ταμειακής Υπηρεσίας, όπως-κακώς- δημοσιεύθηκε, αλλά πάντως το αρμόδιο άτομο στο οποίο παραπέμπονται οι προμηθευτές), μαζί με συναδέλφους της,  ακούν … καθημερινό εξάψαλμο από αρκετούς προμηθευτές οι οποίοι βλέπουν ότι έχει περάσει ένας και πλέον χρόνος χωρίς να έχουν δει το φως του χρήματος!
Η απάντηση που τούς δίνεται, τώρα που τα εντάλματα έχουν ήδη εγκριθεί από τον Πάρεδρο και έχουν φτάσει στο δήμο, είναι: «κάντε υπομονή, υπάρχουν πάρα πολλά τιμολόγια που προηγούνται, τι να πρωτοπρολάβουμε να κάνουμε…»
Όταν οι προμηθευτές επιμένουν να μάθουν πότε «θα μας πληρώσετε επιτέλους; Σε ένα μήνα, σε δύο μήνες, μετά το καλοκαίρι;», η απάντηση είναι: «Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε! Τι να σας πούμε, κάντε υπομονή. Μην μας τα λέτε σε  εμάς, υπάλληλοι είμαστε, εντολές εκτελούμε»!!!

Αν οι υπάλληλοι της Οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Αγίας Παρασκευής έχουν λάβει εντολές να καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο τις πληρωμές των προμηθευτών, μέχρι να καβαντζάρουν το καλοκαίρι, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.
Πάντως είναι γεγονός ότι ο… κόμπος έφτασε στο χτένι και ο δήμος Αγίας Παρασκευής εμφανίζει χρεωκοπημένη εικόνα, χειρότερη και από την ίδια την οικονομία της χώρας, η οποία ακόμη δεν έχει κατεβάσει ρολά!
Ο δήμος δίνει την εντύπωση ότι έχει προχωρήσει σε στάση πληρωμών, έστω και αν δεν έχει γίνει επισήμως κάτι τέτοιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου