Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΑΜΠΛΟΥΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ!

Το θράσος και η πρόκληση δεν έχουν όρια στην Κυβέρνηση! Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε το ξεπούλημα μεγάλου μέρους της δημόσιας περιουσίας μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και η κ. Μιλένα Αποστολάκη μία από τις Υπουργούς που υπέγραψαν το προδοτικό ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας στους τοκογλύφους, έρχεται απόψε 24/5 στον Χολαργό. 
Όπως περιγράφει η ανακοίνωση τη Τ.Ο. Πασόκ Χολαργού, η κ. Μιλένα Αποστολάκη, Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έρχεται για μια... ανοιχτή συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις,  στις 7.30 το απόγευμα στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" στο δημαρχείο Χολαργού-Παπάγου! Ω του θράσους!
Αυτοί που έχουν εξαπατήσει τον ελληνικό λαό με ψέματα του στυλ "λεφτά υπάρχουν"  για να οδηγήσουν τελικά την χώρα στο χάος των διεθνών απατεώνων της τοκογλυφίας, χωρίς καν να ερωτήσουν κανέναν και χωρίς να περιλαμβάνεται μια τέτοια  οποίηαπόφαση στο προεκλογικό τους πρόγραμμα. Αυτοί που διά του Πρωθυπουργού αποφάσιζαν υπογείως με τον Στρος Καν και ερήμην του λαού την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ, όταν ο Παπανδρέου το αποκήρυσσε δημοσίως. Αυτοί που υπόσχονταν διασφάλιση της σύνταξης του χαμηλοσυνταξιούχου και των εργασιακών δικαιωμάτων, για να επιβάλλουν τελικά εργασιακό μεσαίωνα, καταπατώντας βίαια εργασιακά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες. 
Αυτοί που κάθε τρίμηνο επιβάλλουν νέα βάρβαρα μέτρα, αυτοί που έχουν σακατέψει την αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αυτοί που προσθέτουν συνεχείς αυξήσεις στον Φ.Π.Α.  και ειδικά στα τρόφιμα, στέλνουν αύριο την κ. Αποστολάκη μία από τις Υπουργούς που οδηγεί με μειοδοτικό τρόπο την χώρα στο χάος!
Έρχεται προκλητικά η ακατάλληλη και επικίνδυνη κυρία Υπουργός, η οποία χασκογελούσε μόλις βγήκε από το Υπουργικό Συμβούλιο, για να συζητήσει για το πολιτικό έγκλημα που πραγματοποίησε μαζί με άλλους 48 συναδέλφους της σε βάρος της πατρίδας και του ελληνικού λαού!
Πρόκειται για μέγιστη πρόκληση η παρουσία της στον Χολαργό, όπως και μέγιστη πρόκληση από την πλευρά της Τ.Ο. Πασόκ Χολαργού, η οποία δείχνει ότι βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, μη αντιλαμβανόμενη το εκρηκτικό μίγμα που έχουν δημιουργήσει στην κοινωνία οι αποφάσεις της Κυβέρνησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου