Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΠΡΟΣ ΤΗ ΡΩΣΙΑ;

                  
Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ η οποία τηρεί κατά γράμμα τις εντολές των δανειστών της τρόϊκας, ρημάζοντας την ελληνική κοινωνία, δεν στρέφεται καθόλου προς την Ρωσία!
Γιατί ρε άθλιοι, γιατί αμερικανοδίαιτε Παπανδρέου δεν απευθύνεσαι στην Ρωσία; Την ομόθρησκη χώρα η οποία με ένα απλό τηλεφώνημα θα στήριζε την Ελλάδα;
Η Ρωσία είχε ανέκαθεν την επιθυμία να βρει διέξοδο στη θάλασσα του Αιγαίου. Ιδού η ευκαιρία πανάθλιοι της Κυβέρνησης, που ρίξατε τον λαό στη φτώχια και τη χώρα στα δόντια του ΔΝΤ και της Γερμανίας. Η Ρωσία είναι η λύση για τη σωτηρία  της χώρας. 
Η συνεργασία με την Ρωσία θα επιλύσει χρόνια προβλήματα της Ελλάδος με την Τουρκία, θα ανοίξει τις θάλασσες στις δύο ομόθρησκες χώρες, θα γίνουν άμεσα εξωρρύξεις πετρελαίου, θα αναγνωριστεί η ΑΟΖ για την οποία κάνει την πάπια ο Δρούτσας. 
Η Ελλάδα θα αποκτήσει άλλη δυναμική, θα βγει από το τούνελ που την έβαλαν οι δανειστές της, θα δοθούν τα χρήματα στους διεθνείς οικονομικούς δολοφόνους χωρών και λαών, θα τους στείλουμε στο διάολο και θα ρυθμίσουμε τα του οίκου μας με μεγάλο στυλοβάτη τη φίλη Ρωσία. 
Γιατί ο δουλοπρεπής Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου και οι άλλοι οσφυοκάμπτες της Κυβέρνησης δεν κάνουν λόγο για την  ...αρκούδα της Ευρώπης; 
Λες και δεν υπάρχει ρε ξεφτίλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου