Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

KΑΤΣΕΛΗ-ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ EMAD

Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ,  ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΜΕΝΗ  ΕΠΙ   4 ΜΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ!

Επιβεβαιώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο το ρεπορτάζ που παρουσιάσαμε στις 18 Φεβρουαρίου 2011 και αφορούσε στις εγκληματικές ευθύνες των Υπουργών Εργασίας Κατσέλη -Νταλάρα στο εργατικό ατύχημα τις 19ης Δεκεμβρίου 2010 κατά το οποίο έχασε την ζωή του ο Αιγύπτιος Emad Aziz πατέρας τεσσάρων παιδιών!!!
Σήμερα, 5 μήνες μετά, η δικογραφία της υπόθεσης  βρίσκεται καθηλωμένη στην Εισαγγελεία Πρωτοδικών, χωρίς να έχει περάσει μέσα στα κομπιούτερς, με αποτέλεσμα η δικηγόρος της οικογένειας να μην έχει καμμία δυνατότητα να πάρει την δικογραφία και να δει το πόρισμα της Αστυνομίας, γιατί δεν υπάρχει καμία πρόσβαση στο σύστημα!!!
Αν και η Αστυνομία έχει διαβιβάσει την σχετική δικογραφία στην Εισαγγελεία από τις 25 Ιανουαρίου, αυτή έχει κλειστεί σε κάποιο συρτάρι,προφανώς με άνωθεν εντολή, με συνέπεια η υπόθεση να βαίνει σταθερά προς κουκούλωμα!
Η οικογένεια του Emad βρίσκεται σε απόγνωση και απευθύνεται προς την ιστοσελίδα μας αλλά είναι βε΄βαιον ότι θα στραφεί και προς τα κανάλια για να αποκαλύψει την κοροϊδία που υφίσταται προσωπικά από τις υπουργούς Κατσέλη και Νταλάρα! 
Ιδού λοιπόν πώς επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας, που από τις 18 Φεβρουαρίου γράφαμε για το θέμα:
"Πού λόγος για τις κυρίες Κατσέλη-Νταλάρα!  Γι’ αυτές, ο Emad Aziz είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ. Και το ίδιο επιχειρούν να κάνουν τώρα, κουκουλώνοντας ένα εργατικό ατύχημα για το οποίο οι ίδιες φέρουν προσωπική ευθύνη. Διαχειρίζονται τις τύχες του αρμόδιου για τις εργασιακές σχέσεις Υπουργείου, του Υπουργείου που οφείλει να μεριμνεί για την ασφάλιση των εργαζομένων. Οι κυρίες Κατσέλη-Νταλάρα ενώ οφείλουν να τηρούν τον νόμο, σύναψαν σύμβαση-μαϊμού με εταιρεία η οποία απασχολούσε ανασφάλιστους υπαλλήλους!!!
Αντί να παραιτηθούν από την θέση τους, σφυρίζουν αδιάφορα, επιχειρώντας ταυτόχρονα να μεταφέρουν τις εγκληματικές τους ευθύνες στις πλάτες άλλων!!! ΝΤΡΟΠΗ!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου