Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

"Αγανακτισμένοι" πολίτες στο Σύνταγμα

ΚΑΙΡΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΥΠΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ!

πηγή: news247.gr
Σε εξέλιξη συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και άλλες πόλεις. Οι νέοι μέσω Facebook, ενώνουν τις φωνές τους απέναντι στα νέα μέτρα λιτότητας. Πάνω από 10.000 άτομα στο Σύνταγμα. Σηκώθηκε πανό που γράφει "Οι Έλληνες ξύπνησαν". Απάντηση στους Ισπανούς με ξυπνητήρια στη Θεσσαλονίκη (Pics)
 
Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μέσω Facebook για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, δηλώνοντας ότι θα πάρει μέρος.
Έχει πλημμυρίσει ο δρόμος μπροστά από τη Βουλή και γεμίζει και η Πλατεία Συντάγματος. Το ραντεβού στο Σύνταγμα ήταν για τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης. Έχουν μαζευτεί περισσότεροι από 10.000 πολίτες και αυξάνονται συνεχώς ανά λεπτό.
Οι συγκεντρωμένοι έχουν και πανό. Ένα από αυτά γράφει "Είμαστε ξύπνιοι" και το άλλο "τι ώρα είναι; είναι ώρα να φύγουν αυτοί" (σ.σ. οι βουλευτές).

 Μπροστά από το κτίριο της Βουλής υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά η ατμόσφαιρα παραμένει ήρεμη και οι συγκεντρωμένοι διαδηλώνουν ειρηνικά.
Οι διαδηλωτές δείχνουν διατεθειμένοι να μείνουν πολλές ώρες στο κέντρο της Αθήνας, καθώς έχουν φέρει κρεβάτι και φάρμακα σε περίπτωση που κάποιος πολίτης νιώσει αδιαθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου