Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ … ΚΟΛΑΣΗ!



Νέα, σκληρότερα μέτρα που θα ισοπεδώσουν τα πάντα, ζητάει η τρόϊκα και οι δανειστές μας εν’ όψει του νέου δανείου 130 δις ευρώ. Το μαρτύριο των Ελλήνων δεν έχει τελειωμό. Τώρα εξηγείται ο λόγος της  παρουσίας  τριών κομμάτων στην Κυβέρνηση:  Είναι τα κόμματα που αναλαμβάνουν τον ρόλο του κυματοθραύστη στις αντιδράσεις και τις λαϊκές εκρήξεις  που αναμένονται , από τον επερχόμενο  τυφώνα νέων ανατιμήσεων, την  αύξηση στα τέλη ακίνητης περιουσίας και τις νέες ραγδαίες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα.
Ήδη, οι δανειστές μας απαιτούν άμεσα από την ελληνική κυβέρνηση νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και τη λήψη επιπλέον μέτρων, λόγω των φετινών αστοχιών, μέτρα τα οποία θέλουν να εφαρμοστούν από τις αρχές του επόμενου έτους. Επειδή ο στόχος της ύφεσης δεν πρόκειται να επιτευχθεί φέτος,  το οικονομικό επιτελείο καλείται να κλείσει τις ανοιχτές πληγές στην οικονομία. Και κατά την προσφιλή του συνήθεια θα επιδοθεί σε σαφάρι νέων μέτρων σε βάρος των εργαζομένων, των μισθωτών και συνταξιούχων.
Η άφιξη του γκαουλάϊντερ  Ράιχενμπαχ, και οι συναντήσεις που θα έχει τόσο με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο όσο και με τον Υπουργό Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, θα συνοδεύεται από αυστηρές ντιρεκτίβες για το νέο εκρηκτικό κοκτέϊλ μέτρων σε βάρος των Ελλήνων.
Η Πατρίδα μας μεταβάλλεται ταχύτατα σε τριτοκοσμική χώρα, σε σκουπίδι της Ευρώπης, με μια Κυβέρνηση υποταγμένη στις εντολές των δανειστών.
Το μόνο που υπόσχεται η παρουσία των δανειστών μας, είναι η κόλαση για την Ελλάδα και το λαό της,  με τον Πρωθυπουργό-πιόνι των ευρω-δικτατόρων να  δηλώνει ότι θα παραμείνει στην εξουσία έως ότου ολοκληρώσει το έργο του! Το έργο δηλαδή της πλήρους υποδούλωσης της χώρας μας στους τοκογλύφους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου