Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ PERSONA NON GRATA Η ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!
Χολή και δηλητήριο για την Ελλάδα έσταξε η Νανά Μούσχουρη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό  Focus επικροτώντας το μάλιστα για το πρωτοσέλιδό του με την Αφροδίτη της Μήλου σε χυδαία στάση!!!
Αυτή η γυναίκα υποτίθεται ότι είναι πρέσβειρα του Ελληνισμού, διατελέσασα μάλιστα και ευρωβουλευτής της Ελλάδας με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!!!
Αυτό το διάστημα δίνει συναυλίες στη Γερμανία και προφανώς για να πάνε καλά οι business της, έσκαψε τον λάκκο στην Ελλάδα! Μιλώντας στην εφημερίδα «Die Welt», η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια είπε:
«Καταλαβαίνω απόλυτα τον θυμό των Γερμανών. Όταν κάποιος δανείζεται συνέχεια και δεν τα επιστρέφει, ο άλλος είναι λογικό να εκνευρίζεται. Έχω μάθει να εργάζομαι έντιμα. Τίποτα δεν χαρίζεται... Συμφωνώ απόλυτα με την στάση της Ανγκελα Μέρκελ».

Ρε ουστ, που κάνει καλά η φασιστικής αντίληψης Μέρκελ, η οποία κυβερνά μια χώρα με το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη! Δεν μας είπε η κα Μούσχουρη, τα 2,08 τρις χρέος, πότε θα το ξεχρεώσει η Γερμανία; Κουβέντα δεν είπε επίσης η κα Μούσχουρη για τα ναζιστικά εγκλήματα της Γερμανίας σε βάρος της Ελλάδος, ούτε βεβαίως για τα όσα οφείλει η χώρα αυτή στην Ελλάδα από πολεμικές αποζημιώσεις!

Μίλησε και για …εντιμότητα η κα Μούσχουρη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Γερμανία ενεργεί έντιμα προς την Ελλάδα ενώ η χώρα μας είναι ανέντιμη!

Ρε ουστ και πάλι! Έντιμη η Γερμανία, η οποία στην πραγματικότητα βύθισε στο χρέος την Ελλάδα με λαμογιές, μίζες και υπερχρεωμένα, σαράβαλα οπλικά συστήματα!
Η κα Μούσχουρη το μόνο που πρόσθεσε είναι ότι αισθάνεται  εκνευρισμένη με τους Έλληνες, κυρίως τους πολιτικούς, και πώς οι πολίτες ζουν εδώ και 30 χρόνια σε ένα ψέμα. Στα χρόνια που η ίδια ήταν Ευρωβουλευτής γιατί δεν μίλησε ποτέ για το ψέμα στο οποίο ζούσαν οι Έλληνες; Ομολογεί εμμέσως ότι έκανε το κορόϊδο, ως μέλος του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
Δεν δίστασε επίσης να υποστηρίξει  ότι η "Ελλάδα πρέπει να καταλάβει πώς έχει μεγαλύτερη ανάγκη την Ευρώπη, από ότι έχει η Ευρώπη εκείνη",  ενώ πρόσθεσε ότι "πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος"
Ενώ η Γερμανία καλά κάνει με όσα κάνει ε, κα Μούσχουρη; Ρε ουστ και πάλι.
Τέτοια άτομα μόνον ελληνικό αίμα δεν έχουν στις φλέβες τους. Πρέπει να κηρυχθεί ως "persona non grata".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου