Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ...

... ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2011-2012! 
 
Εικόνα θλίψης, καταχνιάς, απελπισίας. Οι έμποροι βιώνουν τις πιο τραγικές στιγμές τους. Τα πιο μαύρα Χριστούγεννα.  
Βιώνουν το θάνατό τους! 
Καταστήματα που έχουν βάλει λουκέτο και επαγγελματίες που ξαφνικά έχουν βρεθεί στην ανεργία. Όσοι έχουν απομείνει, πασχίζουν μέσα σε νεκρή αγορά, να διασώσουν την επιχείρησή τους. Όμως οι συνθήκες που έχουν διαμορφώσει οι κυβερνώντες, με πρώτον απ'όλους τον  πρώην Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου,  προδιαγράφουν το θάνατό τους! Οι συνεχείς δυσβάσταχτοι φόροι και τα χαράτσια, οι μειώσεις μισθών και συντάξεων, οι αυξήσεις στον Φ.Π.Α. από  18% σε 21% και 23% αλλά και στα προϊόντα εστίασης από 13% στο 23%  αποτελούν τη θηλιά για την εξόντωσή τους.
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας,, καταρρέουν. Και μαζί με αυτές, καταρρέει ολόκληρη η χώρα.
Στη θέση των καταστημάτων όπου σήμερα υπάρχουν λουκέτα, ο τόπος βρίθει από σκουπίδια. Περαστικοί ξενύχτηδες, μεθυσμένοι ή ναρκομανείς, χρησιμοποιούν τα σημεία για να κατουρούν, ενώ οι ζητιάνοι βρίσκουν πόστο για επαιτεία (φωτό 1,2).
Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν απαντάς τέτοια κατάντια.
Η Αθήνα έχει μεταβληθεί σε άντρο λαθρομεταναστών -μικροπωλητών οι οποίοι έχουν καταλάβει τα Προπύλαια, τη Βιβλιοθήκη, το χώρο έξω από το Πολυτεχνείο και την ΑΣΟΕΕ. Βάζουν την πραμάτια τους και πωλούν κλεμμένα ή ατελώνιστα ευτελή προϊόντα, σε εξευτελιστικές τιμές. Κλέβουν το κράτος από την μη απόδοση ΦΠΑ,  κλέβουν όμως και τους επαγγελματίες, που μάταια παλεύουν να τους ανταγωνιστούν. Αυτοί οι λαθρομετανάστες, δίνουν τη χαριστική βολή στον επιχειρηματικό κόσμο. Αποτελειώνουν και τη χώρα, κάτω από το αδιάφορ βλέμμα των κυβερνώντων, που δεν τούς ενοχλούν.

Σύντομα, πολύ σύντομα, στην Αθήνα θα κυριαρχούν αποκλειστικά οι λαθρομετανάστες. Άλλωστε ο κόσμος μέσα στην φτώχεια που βιώνει , κάνει τα ψώνια του από τους παράνομους, πλανώδιους μικροπωλητές!!!

Επιβιώνουν οι λαθρομετανάστες την ίδια ώρα που πεθαίνουν οι Έλληνες!!!
Αυτή είναι η πολιτική της μνημονιακής Κυβέρνησης. Αυτής, που σκοτώνει τον λαό!  Αυτής, που σαπίζει στο ξύλο τους αγανακτισμένους πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για την άγρια φορολόγησή τους και το κλέψιμο του μισθού τους, αλλά την ίδια ώρα κάνει πλάτες στους παράνομους λαθρομετανάστες, επιτρέποντάς τους να αλώνουν τις επιχειρήσεις και -εν τέλει- τα δημόσια ταμεία!

Η Ελλάδα του 2011-2012! Η Ελλάδα της παραφροσύνης, της σχιζοφρένειας. Η Ελλάδα που δολοφονεί τους Έλληνες!
Αυτά είναι τα πιο μαύρα Χριστούγεννα των εμπόρων. Και όχι μόνο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου