Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

μετά το τσάϊ ...οι χοιρινές μπριζόλες!


Μετά τη βραδιά τσαγιού που πραγματοποίησε  η Τοπική Επιτροπή Ν.Δημοκρατίας Χολαργού, στις 10 Δεκεμβρίου είχαμε βραδιά με χοιρινές μπριζόλες, μπιφτέκια και καλό κρασί. Αυτή τη φορά, την εκδήλωση πραγματοποίησε  η Τοπική Επιτροπή Ν.Δ. Παπάγου, στη Λέσχη Αξιωματικών της πόλης . Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών σε ένα χώρο όπου η περιποίηση των υπευθύνων του καταστήματος, η σπιτική κουζίνα που διαθέτει, και το λογικό εισιτήριο (20€) δημιούργησαν το κατάλληλο κλίμα για να περάσουν όλοι καλά.

Από τους επισήμους, εκτός από τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδη, το παρών έδωσαν ο πρώην Πρόεδρος του ΟΑΕΔ κ. Βερναρδάκης, ο νέος υποψήφιος της Ν.Δ. στη Β΄Αθηνών Νίκος Κωστόπουλος, η δημοσιογράφος και υποψήφια με τη Ν.Δ. Τάνια Ιακωβίδου (Τάνια, εκτίθεσαι επικίνδυνα και δεν σου κάνει καλό), Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Αποστολόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι. Παρών ήταν και ο Αντώνης Πολύδωρας μαζί με την μία του ανιψιά και τον Γιώργο Πολύδωρα, για τον οποίο ήδη έχουμε αποκαλύψει ότι ο φίλτατος Βύρων Πολύδωρας προαλείφει για διάδοχό του στη Βουλή. 

Ο κ. Ξύδης στο μήνυμά του ευχήθηκε καλές γιορτές, όπως επίσης να ξεπεράσει η χώρα και ο λαός την μεγάλη οικονομική κρίση, ενώ επισήμανε την εμπιστοσύνη των μελών της παράταξης στον Αντώνη Σαμαρά!!!
Δήμαρχε, η συντριπτική πλειοψηφία των Ν.Δημοκρατών  αποσύρει την εμπιστοσύνη της από τον Σαμαρά από την ώρα που συνεργάστηκε με την Μνημονιακή Κυβέρνηση Παπαδήμου, στρώνοντας το χαλί στις νέες βαρβαρότητες της Μέρκελ και των τροϊκανών.
Κινητήριοι μοχλοί της επιτυχημένης εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής κ. Καραμπίνας, Αντιπρόεδρος Νίκος Κουκής και ο Γενικός Γραμματέας Μάριος Τίγκας. 


Στην πρώτη φωτογραφία, ψηλά πάνω, βλέπουμε ένα γενικό πλάνο από την κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών, όπου διακρίνεται όρθιος ο Μάριος Τίγκας ενώ στην κάτω φωτογραφία, σε πρώτο πλάνο είναι ο Αντιδήμαρχος Δ. Τούτουζας, ο Πρόεδρος του Δημοτκού Συμβουλίου Η. Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του και τη δημοτική σύμβουλο Άννα Μαρία Τσικρικώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου