Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. , ΜΕ... ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ!

ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΞΩΚΕΙΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ Η Ν.Δ.ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ  ΣΑΜΑΡΑ;
ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ...ΣΩΣΕΙ ΤΗ Β'ΑΘΗΝΑΣ!

Η καθ΄όλα πανέμορφη αθλητικογράφος, πρώην αθλήτρια στίβου (και μάλιστα του ύψους),  Άννα Καραμανλή (φωτό), φιλοξενήθηκε από μεγάλο στέλεχος της Ν.Δ. Χολαργού, σε γνωστό καφέ της περιοχής προκειμένου να ...μαζέψει ψήφους από το "κονέ" που της έκανε ο τοπικός αυτός παράγων.
Εμείς δεν έχουμε τίποτε με την πανέμορφη όπως τονίσαμε Άννα Καραμανλή. Κάτω από άλλες συνθήκες θα κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να μπει στην βουλή και να ομορφύνει με την παρουσία της τα έδρανά της. Η βουλή όμως σήμερα, έτσι όπως την κατάντησαν οι άχρηστοι-ανίκανοι και επικίνδυνοι της πολιτικής, δεν έχει ανάγκη από όμορφες ούτε χρειάζεται να γίνει πασαρέλα. Άλλωστε, τόσο η Εύα Καϊλή όσο και η Έλενα Ράπτη είναι δυο πολύ όμορφες παρουσίες του ελληνικού κοινοβουλίου, αλλά μέχρις εκεί. Ούτε η μία ούτε η άλλη όρθωσαν ανάστημα, όταν οι συνθήκες το επέβαλαν. Η Εύα Καϊλή πήγε να πει "όχι" στο Μεσοπρόθεσμό αλλά μπροστά στην διαγραφή είπε "ναι" σε όλους τους σφαγιασμούς των συνταξιούχων, μισθωτών, εργαζομένων κ.λ.π.
Το ίδιο και η Έλενα Ράπτη: "Σφάξτε τους όλους" είπε, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς!
Και τώρα μας φέρανε την Άννα Καραμανλή, να αλλάξει τι; Το ...μείγμα πολιτικής; Να βάλει σάλτσα και μαγιονέζα, όπως λεει ο Τράγκας;
Κύριοι της Ν.Δ. αφήστε τα τραπεζώματα και τους καφέδες και δείτε πού πάει το σκάφος!
Με συνευθύνη Σαμαρά η Ελλάδα καταστρέφεται. Ο  Σαμαράς τα υπέγραψε όλα! Είπε "ναι" στην Μέρκελ, δεσμεύτηκε για τα 14 δις ευρώ νέα μέτρα σφαγής σε βάρος των Ελλήνων (έρχονται τον Ιούνιο), είπε "ναι" στον χυδαίο στόχο της τρόικας για νέα φτωχοποίηση της Ελλάδος και μετατροπή της σε Βουλγαρία! Ο Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι η Ελλάδα θα έχει μισθούς Βουλγαρίας και Ρουμανίας, επειδή έτσι θέλει η Μέρκελ! 

Και σεις στην Ν.Δ. είστε νεροκουβαλητές της εγκληματικής αυτής πολιτικής Σαμαρά;
Ζητήσαμε από σημαίνον στέλεχος της Ν.Δ. στον Χολαργό να πάρει θέση απέναντι στις ενέργειες Σαμαρά και ξέρετε τι μας απάντησε; "Τι μου ζητάς, να πάω κόντρα στο κόμμα;"!!!
Προτιμάει δηλαδή να το βουλώσει αρκεί να μην πάει κόντρα στο κόμμα! Βάζει το κόμμα πάνω από την χώρα! Και δέχεστε εσείς της Ν.Δ. να γίνετε νεροκουβαλητές του Σαμαρά, που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι να λάβει και συτός το χρίσμα του Πρωθυπουργού!!!
Ρε, για σοβαρευτείτε στην Ν.Δ. Διότι εάν βγάλετε τον Σαμαρά Πρωθυπουργό, να το ξέρετε ότι θα είστε συνυπεύθυνοι για την ολική καταστροφή που θα επέλθη στην χώρα. Καταστροφή που έχει σχεδιαστεί στα γραφεία της Μέρκελ και την έχει υπογράψει ο Σαμαράς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου