Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ο Ν.ΠΑΤΕΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ


ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΥ
Οι αιτίες που με οδήγησαν στην απόφασή μου να είμαι υποψήφιος αυτές τις εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Πάνου Καμμένου είναι σε όλους μας γνωστές, αφού όλοι μας τις βιώνουμε καθημερινά.
Είναι η απώλεια της Εθνικής μας Κυριαρχίας, η μείωση μισθών και συντάξεων, οι αυξήσεις τιμών και κόστους ζωής, η φορολογία, τα χαράτσια, η ανεργία, η φτώχεια, η απελπισία, η εθνική κατάθλιψη, η παραχώρηση του εθνικού μας πλούτου σε ακατονόμαστα συμφέροντα και ο,τιδήποτε άλλο απεικονίζει τη σύγχρονη ζωή των Ελλήνων συμπολιτών μας.
Καθώς φαίνεται, μόνο οι κυβερνώντες ζουν σε μια άλλη Ελλάδα πλούτου ευημερίας και ανάπτυξης… Όλοι οι υπόλοιποι  Έλληνες βιώνουμε καθημερινά τη σκληρή πραγματικότητα του Μνημονίου και των συμφωνημένων από αυτό. Δυστυχώς για τους κυβερνώντες  είμαστε οι περισσότεροι, είμαστε πολλοί, είμαστε όμως ανεξάρτητοι και είμαστε ακόμα Έλληνες. Είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε την Ιστορία μας,  που τιμούμε το παρελθόν μας και είμαστε υπερήφανοι που κληροδοτήσαμε τον πολιτισμό σε όλη την οικουμένη.


 
Με αυτές τις αρχές μεγάλωσα τα παιδιά μου, αυτή την Ιστορία τους έμαθα και εκτίθεμαι στις εκλογές με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ προκειμένου να αγωνιστώ για το μέλλον των παιδιών μας και την ιστορική μας κληρονομιά. Θέλω να υποσχεθώ στους συμπολίτες μου πως θα είμαι ειλικρινής και άτεγκτος αγωνιστής  υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων. Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως θα είναι πάλι υπερήφανοι Έλληνες και πως το χαμόγελο θα έρθει ξανά στα χείλια τους. Θα τιμήσω τη ψήφο τους.
Θέλω τέλος να επισημάνω  στους συμπολίτες μου πως δεν υπάρχουν διλλήματα και η πορεία που μας υποδεικνύουν τα μεγάλα κόμματα  να ακολουθήσουμε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Εύχομαι ο Ελληνικός Λαός να σηκώσει επί τέλους ανάστημα, να τους καταψηφίσει και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την οικουμένη που με κομμένη την ανάσα προσβλέπει στην Ελληνική αντίδραση. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πως οι εποχές πλέον άλλαξαν δεν πρέπει να υπάρχουν πια κόμματα και κομματισμός παρά μονάχα Έλληνες και Ελληνισμός.
ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ
•        Στις 6 Απριλίου του 1941, ο Αλέξανδρος Κορυζής,πρωθυπουργός της Ελλάδος, πιστός στην παρακαταθήκη του προκατόχου του Ιωάννη Μεταξά, απέρριψε το αίτημα των Γερμανών για απομάκρυνση των βρετανικών δυνάμεων από την Ελλάδα και οι Γερμανοί άρχισαν την επίθεσή τους. Στις 18 Απριλίου 1941 ο Κορυζής αυτοκτόνησε  με δύο σφαίρες στην καρδιακή χώρα.
•        27 Απριλίου 1941 : τα γερμανικά στρατεύματα μπαίνουν στην Αθήνα και η Πηνελόπη Δέλτα μπαίνει στη λίστα με τους «ιδανικούς αυτόχειρες». Παίρνει δηλητήριο και πέντε μέρες αργότερα ξεψυχάει, στον κήπο του σπιτιού της, χαράχτηκε η λέξη ΣIΩΠH.
•        27 Απριλίου 1941 : o Κωνσταντίνος Κουκίδης , εκτελώντας χρέη φρουρού της ελληνικής σημαίας, αρνήθηκε να την υποστείλει και να αναρτήσει στην θέση της την γερμανική με την σβάστικα. Ο Κώστας Κουκίδης τυλίχτηκε με την ελληνική σημαία και  πήδηξε από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.
•        30 Μαϊου 1941 : Yποστολή της γερμανικής σημαίας από την Ακρόπολη από τους Μανώλη Γλέζο και Απόστολο Σάντα.
•        19 Ιουνίου 1943: Ο Ηλίας Δημητρακόπουλος, τελειόφοιτος της Ανωτάτης Εμπορικής και της Νομικής , έφεδρος ανθυπολοχαγός στο Αλβανικό μέτωπο, συνελλήφθη από τους Γερμανούς τη στιγμή που μετέδιδε πληροφορίες μέσω ασυρμάτου στο Στρατηγείο της Μέσης Ανατολής. Βασανίσθηκε απάνθρωπα αλλά έμεινε ακλόνητος χωρίς να προδώσει κανένα συνεργάτη του. Εκτελέσθηκε στην Καισαριανή στις 19/06/1943. Πριν τον ηρωικό του θάνατο έγραψε σε ένα λακωνικό σημείωμα: "Ο καθένας ανήκει στην οικογένειά του αλλά πάνω από όλα στην πατρίδα".
•        8 Απριλίου 1944 : Ο Μανώλης Λύτινας,συνελλήφθη από τους Γερμανούς έπειτα από πολύμηνη καταδίωξη. Βασανιζόταν για πέντε περίπου μήνες. Εκτελέσθηκε στις 8/9/1944. Λίγο πριν εκτελεσθεί έγραψε σε ένα μικρό γράμμα στους συντρόφους του " 8/9/1944 σήμερα το πρωί τουφεκιζόμεθα. Πέφτουμε για την πατρίδα με γέλιο στα χείλη, για τη λευτεριά".
1943: Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός στέλνει έγγραφη διαμαρτυρία στις  Γερμανικές αρχές για το διωγμό των Εβραίων της Ελλάδας. Ο Γερμανός Στρατηγός Στροπ, απειλεί  τον Αρχιεπίσκοπο ότι θα τον τουφεκίσει. Κι αυτός του απαντά: «Οι Ιεράρχες της Ελλάδος, στρατηγέ Στρόπ, δέν τουφεκίζονται, απαγχονίζονται. Σάς παρακαλώ νά σεβασθείτε αυτήν την παράδοσιν»

  ………….Με παρόμοιο τρόπο πολέμησαν όλοι οι προκατοχοί μας, οι γονείς μας,  για την ΕΛΛΑΔΑ μας. Εμείς οφείλουμε να τους Θυμόμαστε.

Σας ευχαριστώ πολύ
Με εκτίμηση
Πατεργιαννάκης Νικόλαος
Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου Χολαργού
Υποψήφιος Βουλευτής Β! Αθήνας
 
Επικοινωνία: τηλ 6936937713
email nikp@wci.gr
http://nikospatergiannakis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου