Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


ΕΙΧΑΝ "ΚΑΨΕΙ" ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ
 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟ 2009;

"Η τελευταία φορά που έπιασε πυρκαγιά στο υπόγειο του Υπουργείου Οικονομικών, ήταν στις 19 Σεπτεμβρίου 2009.Τότε επελήφθη η Πυροσβεστική υπηρεσία και πράγματι είχαν καεί αρκετά έγγραφα και χαρτιά. Δεν γνωρίζουμε όμως τι περιείχαν. Αυτό το γνωρίζουν οι αρμόδιοι του Υπουργείου Οικονομικών". Τα παραπάνω δήλωσε στην "Ελεύθερη Ώρα" ο κ. Τσόγκας, υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής.
Ποια έγγραφα όμως είχαν γίνει κάρβουνο στην πυρκαγιά του Σεπτεμβρίου του 2009;
Μήπως ήταν τα αποδεικτικά στοιχεία από τις πολεμικές αποζημιώσεις που οφείλουν οι Γερμανοί στην χώρα μας; Αυτοί που σχεδίασαν την καταστροφή της χώρας από τις αρχές του 2009, όπως φαίνεται είχαν φροντίσει να εξαφανίσουν όλα τα έγγραφα από τις οφειλόμενες προς την Ελλάδα πολεμικές επανορθώσεις.
Η εκτίμηση ότι τα συγκεκριμένα έγγραφα που καταστράφηκαν στην πυρκαγιά του Σεπτεμβρίου 2009, στο υπόγειο του υπουργείου Οικονομικών, ήταν τα επίμαχα των πολεμικών αποζημιώσεων, δεν απέχει από την πραγματικότητα.

Απέμεναν λίγες ημέρες από τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009 και την συντριπτική ήττα του Κώστα Καραμανλή. Ο τότε Πρωθυπουργός είχε ήδη ξεπουπουλιαστεί πολιτικά. Μέσα σε ένα χρόνο είχε ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία το σχέδιο πολιτικής εξόντωσής του. Κάποια στιγμή μάλιστα είχε επιχειρηθεί και η βιολογική εξόντωση του Καραμανλή, όπως ήταν γνωστό στις Ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, γεγονός που αποκαλύφθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες πριν από λίγους μήνες και ήδη επιλαμβάνεται της υπόθεσης, η Δικαιοσύνη.
Ο Καραμανλής οδηγήθηκε σαν πρόβατο στη σφαγή από μεθοδευμένο σχέδιο, που ήταν απόρροια του δικού του "όχι"  στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και της ενεργειακής συνεργασίας της Ελλάδος με την Ρωσία.  


Οι "μηχανές" που θα αποκαθήλωναν τον πρώην Πρωθυπουργό είχαν μπει μπροστά: Οι μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2008 στην Πελοπόννησο, με τον θάνατο 62 ανθρώπων, τα εκτεταμένα επεισόδια που ακολούθησαν τη δολοφονία του νεαρού Γρηγορόπουλου, με την καταστροφή του κέντρου της Αθήνας, όπως και η εμφάνιση "σκανδάλων" με τελευταίο αυτό του Βατοπεδίου, για το οποίο  ειπώθηκε ότι ενεπλάκησαν ξένες μυστικές υπηρεσίες για να διασύρουν την κυβέρνηση Καραμανλή, την Ορθοδοξία και την Ρωσία, της οποίας οι σχέσεις της με το Άγιον Όρος είναι γνωστές. Όλα αυτά κατέδειξαν τον Καραμανλή στην κοινή γνώμη, ως ανίκανο να διαχειριστεί κρίσιμες καταστάσεις. 
Την ίδια ώρα ο Γ. Παπανδρέου απολάμβανε την πρωτιά που του έδιναν οι δημοσκοπήσεις, ενώ παράλληλα συνομιλούσε ήδη με το ΔΝΤ. και τον Στος Καν, για την υπαγωγή της χώρας μας στις δαγκάνες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Από την μια μεριά ο ΓΑΠ δήλωνε ότι "λεφτά υπάρχουν", και από την άλλη, όπως αργότερα αποκάλυψε ο Στρος Καν, οι μεταξύ τους συζητήσεις και συνομιλίες είχαν προχωρήσει. Ο ΓΑΠ, όπως φαίνεται, ήξερε και οργάνωνε τις κινήσεις του ως μελλοντικός Πρωθυπουργός. Χωρίς όμως να αποκαλύπτει τις κινήσεις του στον ελληνικό λαό.
Οι μεγάλες πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2009 στην Αττική, με τα περισσότερο από 200.000 στρέμματα καμμένων δασικών εκτάσεων, αποτέλεσαν την οριστική πολιτική ταφόπλακα για τον Κώστα Καραμανλή. 
Υπήρξε όμως και μια ακόμη πυρκαγιά που πέρασε στα...ψιλά. 'Ηταν η πυρκαγιά της 17ης Σεπτεβρίου 2009, στο υπόγειο του υπουργείου Οικονομικών (Αμφιαράου 118 και Κλεομένης). Εκεί όπου κάηκαν πολλά χαρτιά και έγγραφα, αγνώστου ταυτότητας, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Πυροσβεστικής, κύριος Τσόγκας.
Η Γερμανία που έμπαινε και αυτή στο σχέδιο για την οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος στο άρμα της, θα ενδιαφερόταν όσο τίποτε άλλο, η εισβολή της στην χώρα μας να συνδυάζεται με την εξαφάνιση κάθε αποδεικτικού στοιχείου των οφειλόμενων προς την Πατρίδα μας, πολεμικών αποζημιώσεων.  Τον Μάϊο του 2010  σε συνεργασία με τον Παπανδρέου, έβαζε την Ελλάδα στο Μνημόνιο 1 και μαζί συμπεριέλαβε στα άρθρα του τον μη συμψηφισμό χρεών της Ελλάδος με τα χρέη της Γερμανίας προς τη χώρα μας! 
Το πρόσωπο για τις ...βρώμικες αποκαλύψεις Φίλιππος Σαχινίδης, αρχικά δήλωνε "όταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο" ενώ πριν από μερικές ημέρες "ξέρασε" και την νέα αποάλυψη: «Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στο υπουργείο Οικονομικών ούτε για το κατοχικό δάνειο ούτε για τις αποζημιώσεις".
Ίσως η πυρκαγιά στο υπουργείο Οικονομικών κρύβει ένα ακόμη μεγάλο μυστικό και μια ακόμη προδοσία σε βάρος του λαού!  
Το σίγουρο είναι ένα: Ο Καραμανλής καρατομήθηκε πολιτικα μέσα σε ένα χρόνο και η Ελλάδα με τον λαό της καταστράφηκαν μέσα σε δύο χρόνια. Βάσει οργανωμένων σχεδίων. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου