Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΗΤΑΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ;

Η εικόνα του Έλληνα που σύρθηκε βιαίως στα Μνημόνια του θανάτου,  αποτυπώθηκε  σην χθεσινή τραγική ενέργεια του 77χρονου συμπατριώτη μας.
Ο συνταξιούχος αυτόχειρας που έθεσε τέρμα στο νήμα της ζωής του στην καρδιά του Συντάγματος, εκεί όπου το 1843 εγκαθιδρύθηκε η Συνταγματική Δημοκρατία, κατέδειξε με το σημείωμα που άφησε δίπλα του, τους ηθικούς αυτουργούς της απονενοημένης πράξης του:"Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κάθε ίχνος επιβίωσής μου. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για να επιβιώσω και πριν γίνω βάρος στο παιδί μου."
Μέσα σε λίγες γραμμές, ο τραγικός συμπολίτης μας, έδειξε τους ηθικούς εγκληματίες:  Η κυβέρνηση των δωσιλόγων πολιτικών ταγών, οι οποίοι οδήγησαν βιαίως τον λαό στα Μνημόνια του θανάτου αλλά και όσοι συμπράττουν με τις υπογραφές τους στην εξαθλίωση του λαού, είναι αυτοί που όπλισαν το χέρι του συνέλληνα και τον έκαναν να τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Παπακωνσταντίνου και όσοι βάζουν τις υπογραφές τους στην φτωχοποίηση του λαού, στην καταλήστευση μισθών και συντάξεων, σκοτώνουν την Ελλάδα και τον λαό της.
Λέγεται μάλιστα ότι ο αυτόχειρας ήταν ομολογιούχους του δημοσίου. Ένας από αυτούς που παγίδεψε και εξαπάτησε ο  Ε. Βενιζέλος, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν είχαν λόγο να ανησυχούν για τις αποταμιεύσεις τους στα κρατικά ομόλογα. 

Την ίδια ώρα που ο Βενιζέλος συμφωνούσε με τον Γιούνκερ και τον Όλι Ρεν να μπήξει το μαχαίρι στους ομολογιούχους του Δημοσίου, εδώ στην Ελλάδα, έλεγε ψέματα καθησυχάζοντας τους πάντες, από την Βουλή έως τα Μ.Μ.Ε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με τους ομολογιούχους. Και αυτούς, ο κ. Βενιζέλος  τους οδηγεί σήμερα  στην αυτοκτονία.
Δεν έχει σημασία εάν ο αυτόχειρας ήταν ένας από τους χιλιάδες εξαπατηθέντες από τον πρώην υπουργό Οικονομικών, ομολογιούχους. Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Βενιζέλος ευθύνεται για τα διαρκή πολιτικά του εγκλήματα σε βάρος του συνόλου των Ελλήνων , αφού με τις υπογραφές του, σύρει στην εξαθλίωση και την αυτοκτονία τον λαό.

ΟΙ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ
Η αήθης στάση Βενιζέλου σε βάρος των ομολογιούχων καταδικάζεται με ένδικα μέσα από το Σύλλογό τους. Συγκεκριμένα, σε αίτηση ακυρώσεως εναντίων των υπουργικών πράξεων που σχετίζονται με το PSI προχωρά ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων. Η κατάθεση της αίτησης θα εκπροσωπηθεί από τα Δικηγορικά Γραφεία Κώστα Χ. Χρυσόγονου και Ιωάννη Α. Γκιτσάκη.
Μάλιστα χθες Τετάρτη, στο ξενοδοχείο Crystal City στην Αθήνα, ο κ Χρυσόγονος, Συνταγματολόγος καθηγητής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, έδωσε συνέντευξη τύπου για το θέμα της Αίτησης Ακυρώσεως των Φυσικών προσώπων
Σήμερα δε, ο Σύλλογος ομολογιούχων του Δημοσίου, πραγματοποιεί την πρώτη του συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Αίτημα του Συλλόγου είναι η συνάντηση με παράγοντες του υπουργείου και των κομμάτων για την επίλυση του θέματος της αποζημίωσης των εξαπατηθέντων ομολογιούχων.
Να σημειωθεί ότι τα ενεργά μέλη του Συλλόγου ξεπερνούν σήμερα τις 2000, ενώ οι εγγραφές στο Σύλλογο (που είχαν ξεκινήσει στις 20 Μαρτίου) συνεχίζονται. 
Ο κ. Βενιζέλος εξαπάτησε χιλιάδες ανθρώπους και οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην εξαθλίωση. Και αυτός ο άνθρωπος θέλει να γίνει και Πρωθυπουργός!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου