Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

Μία νέα καίρια παρέμβαση του 'Παρατηρητή" υλοποιήθηκε από την δημοτική αρχή και έτσι σώθηκαν τα δενδρύλια που φυτεύτηκαν από τον Δήμο στα παρτέρια, της προσφάτως αναπλασθείσης οδού Φανερωμένης. Οι διαπιστώσεις αρκετών δημοτών και κατοίκων για τον κίνδυνο που διέτρεχαν τα δενδρύλια από τον δυνατό αέρα που φυσούσε χθες καθ'όλη την διάρκεια της μέρας, είχαν ως άμεσο αποτέλεσμα, ο Δήμος να αποκαταστήσει το πρόβλημα και όλα τα δενδρύλια να στηριχθούν με πασάλους (φωτό).
Βέβαια χθες, είχαμε το ατυχές αλλά ευτυχώς χωρίς θύματα, περιστατικό πτώσης μιας μεγάλης λεύκας στην οδό Φανερωμένης, γεγονός που έκανε το συνεργείο του δήμου να ...καραφλιάσει την παρακείμενη λεύκα. Όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι!

Είπαμε ρε παιδιά, να καθαρίσετε το δένδρο από τα περιττά κλαδιά ώστε να μην κινδυνεύει να πέσει και πολύ περισσότερο να μην κινδυνέψει ανθρώπινη ζωή, αλά εσείς το δένδρο το ...καταργήσατε και από δένδρο!
Είστε βέβαιοι ότι θα ξαναβγάλει φύλλα; Διότι ένα αντίστοιχο δένδρο στην οδό Περικλέους, από τότε που το ...ξυρίσατε, ξεράθηκε!!!
Πάντως,  συγχαίρουμε τον Δήμο για την άμεση παρέμβασή του.
Θα επανέλθουμε συντόμως, με νέες παρεμβάσεις ώστε να επιλυθούν και άλλα καθημερινά ζητήματα για τους δημότες και κατοίκους Χολαργού-Παπάγου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου