Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ SΚATERS ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ!

 Τις διαμαρτυρίες κατοίκων συγκεντρώνουν πολλοί από τους skaters που μαζεύονται ως μελίσι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στον άνω Χολαργό και ειδικά εκείνοι που επιλέγουν τις πιο ακατάλληλες ώρες για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ και να  επιδείξουν τις εντυπωσιακές φιγούρες τους. 
Αναγνώστρια επικοινώνησε δύο φορές με την εφημερίδα προκειμένου να μας πει ότι το φαινόμενο έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας ενώ έχουν αυξηθεί τα κρούσματα νεαρών που επιλέγουν ακόμη και μεταμεσονύκτιες ώρες για να παίξουν με τις σανίδες τους. 
"Μας έχουν σπάσει τα νεύρα. Στην περιοχή διαμένουν εκπαιδευτικοί ή εργαζόμενοι σε νοσοκομεία. Φαντάζεστε σε τι κατάσταση βρίσκονται όταν υποχρεώνονται από τους νεαρούς να πετάγονται στον ύπνο τους από τους συνεχείς θορύβους που κάνει η σανίδα πάνω στα πλακάκια; Έχουμε επικοινωνήσει αρκετές φορές με την δημοτική αρχή και έχουμε επισημάνει το φαινόμενο αλλά δυστυχώς δεν έχει γίνει τίποτε. Σας παρακαλούμε μεσολαβήστε και δημοσιεύσατε το θέμα προκειμένου να βρεθεί μια λύση".
Πιστεύουμε ότι οι κάτοικοι δεν ζητούν να απομακρυνθούν από το σημείο οι νεαροί οι οποίοι δίνουν ζωή σε μια πλατεία, από τις παραμελημένες του Χολαργού. Καλό θα ήταν όμως να αναρτήσει  η Δημοτική Αρχή μια ταμπέλα που να αναφέρεται η απαγόρευση του παιχνιδιού σε ώρες κοινής ησυχίας. Έτσι ώστε οι πιτιρικάδες να μην έρχονται στις 4.00 μ.μ. ή στις 2.00 τα ξημερώματα να κάνουν skate!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου