Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΑΕΡΑΣ ΕΚΟΨΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΥΚΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ!

ΟΥΤΕ...ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ!
Τεράστια λεύκα έσπασε από τον αέρα και έπεσε στην οδό Φανερωμένης, κόβοντας στην μέση την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.. Μάλιστα, όπως μας είπαν περίοικοι, λίγα δευτερόλεπτα πριν από την πτώση του δένδρου, από το ίδιο σημείο πέρασε οδηγός δίκυκλης μηχανής!
Μετά από λίγο έφθασαν στο σημείο οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Τσοχαλής και Ρετσινιά, ενώ σε σύντομο χρόνο ήρθε δύναμη της τροχαίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να συντινίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων και να βγάλουν το δένδρο από την μέση του δρόμου.
Δεν είμαστε ...προφήτες, αλλά από το μεσημέρι -με αν'άρτηση στο blog μας- είχαμε ζητήσει από την δημοτική αρχή να επιληφθεί του προβλήματος με τα δενδρύλια που είχαν γείρειω ισχυρών ανέμων- -λόγ στα παρτέρια της οδού Φανερωμένης.
Το δένδρο που έπεσε είναι τεραστίων διαστάσεων και ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα. Όταν μάλιστα κάτοικοι της οδού μας είπαν ότι η πτώση του ογκώδους δένδρου οφείλεται στα έργα ανάπλασης του δρόμου, τότε το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό. Ήδη, όπως μας είπε ο κ. Τσοχαλής, αύριο το πρωί συνεργείο του Δήμου θα κλαδέψει μεγάλο μέρος της παρακείμενης προς την κατδαφισθείσα λεύκα, γεγονός που δείχνει ότι και η δημοτική αρχή αναγνωρίζει πλέον την ύπαρξη προβλήματος.
Ελπίζουμε το θέμα να λυθεί άμεσα.
Οι φωτογραφίες είναι την ώρα που πυροσβεστική και αστυνομία απομακρύνουν τον πεσμένο κορμό του δένδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου