Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!



Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την σύλληψη Πακιστανών στην Κρήτη που συνελήφθησαν γιατί παρενέβαιναν  σε τηλεφωνικές γραμμές ιδιωτών μέσω των οποίων πραγματοποιούσαν παράνομες κλήσεις   αποκομίζοντας τεράστιο  οικονομικό όφελος ο Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ Κ. Βελόπουλος δήλωσε: .

Η δράση και οι κλοπές των αλλοδαπών γίνονται όλο και πιο ύποπτες για την ασφάλεια της πατρίδας μας
Διάβασα και εγώ για την σύλληψη των Πακιστανών που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και εγκλήματα κατά της ασφάλειας των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον υπάλληλο του ΟΤΕ που τους εντόπισε και στους Αστυνομικούς που κατάφεραν να τους παρακολουθήσουν, και να εντοπίσουν και να συλλάβουν αυτούς τους εγκληματίες. 
Εμένα όμως με προβληματίζει κάτι άλλο. Πού βρήκαν οι Πακιστανοί τα μηχανήματα και την τεχνογνωσία για να παρεμβάλλονται στις τηλεφωνικές γραμμές; Πιστεύει κανείς ότι πρόκειται για μια συνηθισμένη περίπτωση κλοπής; Και ποιός μας λέει πως δεν έχουν παρακλάδια σε όλη την χώρα;
Πέρα από την τεράστια οικονομική ζημία που επέφεραν στους Έλληνες που είδαν τους λογαριασμούς τους να εκτοξεύονται στα ύψη οι αλλοδαποί αυτοί πραγματοποίησαν  ένα καίριο πλήγμα στο αίσθημα ασφάλειας της χώρας και μάλιστα στο νευραλγικό τομέα των επικοινωνιών. Δεν μπορεί όλα να είναι τυχαία σε αυτή την χώρα. Ελπίζω να γίνει συστηματική έρευνα σε όλη την Ελλάδα και να το ξανασκεφτεί ο κύριος Χρυσοχοίδης που θέλει να τους κρατήσει στην χώρα. Οι χώροι  που ετοιμάζει θα γίνουν ΙΕΚ εγκλήματος με απρόβλεπτες συνέπειες, πρέπει να φύγουν όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου