Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΟΙ ΦΑΡΙΣΑΪΚΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!

 ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 774/80 ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!

Σαμαράς και Βενιζέλος κατεβαίνουν στις εκλογές, διεκδικώντας και πάλι της εξουσία για λογαριασμό Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα, ξεπλένοντας με μια απλή συγγνώμη τις εγκληματικές σε βάρος του λαού, πολιτικές των κομμάτων τους. Πολιτικές, οι οποίες οδήγησαν στο χείλος της καταστροφής την Ελλάδα και τον λαό. 
"Ο λαός μας τιμώρησε και μας έστειλε από το 2009 στην αντιπολίτευση" είπε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την ανάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε:  "Ζητώ συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα λάθη μας"
Με δύο τυπικές συγγνώμες, οι δύο πολιτικοί αρχηγοί θεωρούν ότι ξεπλένουν τα ανομήματά τους και τα πολιτικά τους εγκλήματα! 
Τόσο ο κ. Βενιζέλος όσο και ο κ. Σαμαράς για μια ακόμη φορά εκλαμβάνουν ως αφελή τον ελληνικό λαό, οι δε συγγνώμες τους είναι φαρισαϊκές. 
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. λέει ότι το κόμμα του τιμωρήθηκε με το να καταταγεί από τους ψηφοφόρους στην αντιπολίτευση, ενώ την ίδια στιγμή έκαστος των βουλευτών της μείζονος αντιπολίτευσης ...επιβραβεύεται με 100.000 ευρώ ετησίως, από την βουλευτική του αποζημίωση!!! Μακάρι να συνέβαινε και με τον κοσμάκη το ίδιο: Τα επαναλαμβανόμενα δηλαδή λάθη ενός εκάστου υπαλλήλου στο Δημόσιο, να επιβραβεύονταν με ετήσια αποζημίωση 100.000 ευρώ!
Τέτοια όμως "τιμωρία" , μόνον για τους μοσχαναθρεμμένους  βουλευτές ισχύει! Στον δημόσιο τομέα αντιθέτως, τιμωρία σημαίνει απόλυση και κυρίως εάν έχει ζημιωθεί το δημόσιο από τις ενέργειες του δημοσίου λειτουργού, εφαρμόζεται το Π.Δ. 774/80 περί Ελεγκτικού Συνεδρίου, σύμφωνα με το οποίο όταν προκύπτει ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, αυτή καταλογίζεται σε βάρος εκείνου την διέπραξε. 
Από αυτό το Προεδρικό Διάταγμα εξαιρούνται μόνον οι υπουργοί, και οι Δήμαρχοι! 
Αυτοί, που αφού τα ψήφισαν όπως τους βόλευε, εμφανίζονται τώρα να ζητούν μια απλή συγγνώμη! Ζητούν συγγνώμη, αφού πρώτα έχουν τσεπώσει τα εκατό χιλιάρικα! Εκλαμβάνοντας δε τους ψηφοφόρους ως χαχόλους, ισχυρίζονται ότι τιμωρήθηκαν από τον λαό μια και τους κατέταξε για μερικά χρόνια στην αντιπολίτευση. Σήμερα στην αντιπολίτευση το ΠΑΣΟΚ αύριο η Ν.Δ. και τούμπαλιν. Αλλά τα 100.000 ευρώ ετήσια αποζημίωση, τα "σκάει" κανονικά κάθε χρόνο το κοροΐδο ο λαός!
Γι’  αυτό λοιπόν, με αφορμή την σύλληψη Τσοχατζόπουλου, κρίνεται επιβεβλημένη η εφαρμογή του Π.Δ. 774/80και για τους υπουργούς. Ό,τι ζημία προξενούν με τις ενέργειές τους στο Δημόσιο να καταλογίζεται στους ιδίους!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου