Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΟΥ ΜΠΑΛΟΤΕΛΙ ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟ ΤΑΙΡΙ!


Το ειδύλλιο τρέχει εδώ και λίγες μέρες και όπως λένε οι πηγές μας είναι παθιασμένο. Φαίνεται ότι η Μπέτυ Κουράκου βρήκε το «λιμάνι» της και τα καράβια που έχουν αγκυροβολήσει σε αυτό.

Πρόκειται για τον νεαρό γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Αντώνη Λιβέρη ο οποίος ζει και αναπνέει για το κορίτσι του. Λογικό. Είναι και γυναικάρα. Η Μπέτυ δέχτηκε τα βέλη του έρωτα πριν μερικές μέρες…ώρες μετά την επιστροφή της από την Τουρκία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι το ερωτικό παιχνίδι είχε ξεκινήσει από καιρό μέσω του Facebook. Σήμερα πλέον «ποστάρουν» φωτογραφίες μαζί μέχρι και αγκαλιά στο κρεβάτι!

gossip-tv
Ως γνωστόν η Μπέτυ Κουράκου ήταν το πρώην κορίτσι του γνωστού Ιταλού ποδοσφαιριστή Μάριο Μπαλοτέλι, έχοντας απασχολήσει για καιρό τις κοσμικές και όχι μόνο  στήλες των περιοδικών. 
Η Μπέτυ Κουράκου είναι ίσως το πιο εκρηκτικό μοντέλο, η πιο καυτή της πασαρέλας, θυμίζοντας κάτι από Μόνικα Μπελούτσι. 
Οι φωτογραφίες της ξεπερνούν κάθε φαντασία και οι φωτογράφοι του είδους τρελαίνονται να συνεργάζονται μαζί της γιατί βγάζει τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες, οι οποίες είναι αυθεντικές και δεν χρειάζονται επεξεργασία στο photoshop.. 
Δείτε και βγάλτε συμπέρασμα: 








Εντυπωσιακές και άκρως σοκαριστικές είναι οι φωτογραφίες του γνωστού μοντέλου σε διπλό κρεβάτι,με αίματα στο στόμα και στα μάτια.

Θυμίζει σχεδόν σαν να την άγγιξε βαμπίρ. Τι συνέβη πραγματικά; Όλη η αλήθεια ακολουθεί.
Η Μπέττυ για τις ανάγκες φωτογράφισης μεταμορφώθηκε σε γυναίκα βαμπίρ έτοιμη να κατασπαράξη γι αυτό που θα της δώσει ζωή και νιάτα, το αίμα!
Καταπληκτική δουλειά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου