Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!

Πρώτα καρατομούμε το δάσος και μετά εμφανιζόμαστε ως δήθεν οικολόγοι! Αυτή η υποκρισία πρέπει κάποτε να σταματήσει. Η χθεσινή αναδάσωση-δενδροφύτευση του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και του ΣΚΑΪ στον Υμηττό πάνω από τα τελευταία σπίτια του Παπάγου, αποτέλεσε το αποκορύφωμα μιας οικολογικής υποκρισίας.
Αφού ο ΑΟΟΑ έσφαξε το δάσος του Υμηττού (πριν από χρόνια) και δημιούργησε την Νέα Περιοχή Παπάγου (για τις ανάγκες βέβαια των κατοίκων), φτάνοντας τα σπίτια λίγα μόλις μέτρα από την Αττική οδό, έρχονται σήμερα να κάνουν αναδάσωση 50-100 μέτρα από τα...σκαρφαλωμένα στον Υμηττό, σπίτια του Παπάγου!
Όπως βλέπετε και στον χάρτη, η Νέα Περιοχή Παπάγου έχει διακορρεύσει τον Υμηττό! 
Να είστε βέβαιοι ότι μετά από 5-10 χρόνια ...οι ανάγκες πάλι θα το απαιτήσουν, οι κατοικίες να σκαρφαλώσουν λίγο ακόμη πιο ψηλά στον Υμηττό, μετά όμως (μην ανησυχείτε) θα έρθει κάποια πρωτοβουλία του Δήμου ή του ΣΚΑΪ  υπέρ του οικοσυστήματος και με οικολογικό ενδιαφέρον θα φυτέψουν μερικά δένδρα! Πού όμως θα τα φυτέψουν; Σε μια λωρίδα γης που θα απομένει στην κορυφογραμμή του Υμηττού; 
Ή του κάθε Υμηττού του οποίου το οικοσύστημα καταστρέφεται χρόνο με το χρόνο;
Θέλετε να πούμε κι' άλλα; Για δείτε πού γινόταν η χθεσινή δενδροφύτευση; 150 έως 200 μέτρα από δυο φονικές κεραίες κινητής τηλεφωνίας! 
Φονικές κεραίες οι οποίες μπήκαν και αυτές στο δάσος, δίπλα στα σπίτια, για να καλύψουν και αυτές τις σύγχρονες ανάγκες του κόσμου! 
Γι' αυτό σας λέμε, επειδή οι ανάγκες τρέχουν ανεξέλεγκτες, σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν τα δένδρα που φύτεψαν τα καημένα τα παιδάκια! 
Έπαιξαν το παιχνίδι των μεγάλο που πλάσαραν το οικολογικό προφίλ τους αλλά αύριο-μεθαύριο όπως είπαμε, πάλι οι ανάγκες θα απαιτήσουν την επέκταση της νέας περιοχής Παπάγου, το κτίσιμο νέων κατοικιών κ.λ.π. 
Πού ξέρεις. Με την υποδούλωση που έχουμε υποστεί, η τρόικα μπορεί να απαιτήσει την κατασκευή στρατοπέδων για τους είλωτες Έλληνες!!!
 Ας μην ξεχνάμε ότι οι δυνάμεις κατοχής το 1941 είχαν κάψει τον Υμηττό για να βρουν εύκολα τους αντάρτες που κρύβονταν στο δάσος του Υμηττού! Οπότε για τις δυνάμεις κατοχής, τα δάση είναι πολυτέλεια! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου