Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΑΦΗΣΕ ΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟ!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ! ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ! 
ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΡΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΙΚΙΑ! 
Η κ. Βυτινιώτη είχε κερδίσει τον διαγωνισμό για το κυλικείο του 1ου Δημοτικού αλλά κάποιοι αποφάσισαν να αλλάξουν τον όρο του διαγωνισμού προσθέτοντας στη σύμβαση μίσθωσης όρο τον οποίο είχαν απορρίψει!!! Πρόκειται για τη λειτουργία του κυλικείου τους θερινούς μήνες! 
Η κ. Βυτινιώτη κατάλαβε την ...πεπονόφλουδα και δεν υπέγραψε τη σύμβαση ζητώντας να τηρηθούν οι αρχικοί όροι του διαγωνισμού! 
Δείτε η Σχολική Επιτροπή τι έκανε: Άλλαζε τις συμβάσεις σαν τα πουκάμισα. Μια, δυο, τρεις συνολικά συμβάσεις συνέταξε, επιχειρώντας προφανώς να ...εκμαιεύσει την υπογραφή της κ. Βυτινιώτη! Το αλαλούμ των τριών συμβάσεων φαίνεται και από το ότι αναγράφει ημερομηνία 20/12/2012 αλλά η σύμβαση αρχίζει ως "Σήμερα Παρασκευή 21/12/2012"!!!


Στο μεταξύ η κ. Βυτινιώτη έστειλε πορος την Σχολική Επιτροπή την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας, όπου λέει τα πράγματα με το "νι" και με το "σιγμα". 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΥΤΙΝΙΩΤΗ ΗΛΕΚΤΡΑΣ,
ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, ΟΔΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΥ 4,
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ 1ου 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Π.Ε ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ -ΕΣ,
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να διαμαρτυρηθώ για την συμπεριφορά προς το προσωπό μου, της ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Π.Ε ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και της Προέδρου της, από την ημέρα κατακύρωσης του διαγωνισμού μίσθωσης του κυλικείου του 1ου 6ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργου.
Ελαβα μέρος στον διαγωνισμό στις 17.12.12, έχοντας πλήρη γνώση των όρων του, έχοντας στην κατοχή μου όλα τα σχετικά έγγραφα που ήταν αναρτημένα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Σχολικής Επιτροπής, οπου στην προκήρυξη του διαγωνισμού και συγκεκριμένα στο άρθρο 11, αναφέρεται καθαρά ότι η πρόταση για μη λειτουργία του κυλικείου τους θερινούς μήνες ΔΕΝ γίνεται δεκτή με ψήφους 3-2.
Στη συνέχεια και από τις 08.01.2013 και μετά μου παραδόθηκαν για να υπογράψωαπό την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής, τρεις ( 3 ) !!!!! διαφορετικές συμβάσεις μίσθωσης όπου και στις τρείς γινότανε αναφορά, άλλοτε με φανερό και άλλοτε με κρυφό τρόπο, ότι το κυλικείο τους θερινούς μήνες θα παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟ. Οπως ήταν φυσικό αρνήθηκα να υπογράψω αφού και οι τρεις συμβασεις ήταν σε αντιθεση με τους όρους του διαγωνισμού.
Από την μεριά μου, ήμουν απολύτως τυπική προς τις υποχρεώσεις μου προς τη Σχολική Επιτροπή, κατέβαλα την εγγύηση 1403,00 ¤ στις 21.12.12, έκανα όλες τις ενέργειες προκειμένου να εκδοθεί η Αδεια Λειτουργίας του κυλικείου, εγραφή σε ΟΑΕΕ και επιμελητήριο, Οργανισμούς τους οποίους και πληρώνω, χωρίς να έχω ανοίξει ακόμα το κυλικείο, αφού δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση.
Θα ήθελα να προσθέσω ακόμα, ότι από τις 31.12.12 άφησα την εργασία την οποία είχα, για να ανοίξω το κυλικείο, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει΄με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα διαβίωσης, αφού ΔΕΝ έχω άλλα έσοδα.
Ζητώ λοιπόν από τη Σχολική Επιτροπή το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού. Τίποτα άλλο.Εκτός φυσικά και αν το μότο της Διαύγειας, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, διαβάζεται από μερικούς κατά το δοκούν και μετατρέπεται σε ΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !! 
Ευχαριστω 
βυτινιωτη ηλεκτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου