Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΑ-ΑΡΑΧΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ «ΦΕΣΩΝΕΙ» ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ. ΦΕΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑ! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ!047484576
ΜΠΟΥΔΑΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΥΘ
172.569,33
0,00
77.953,25
250.522,58


Η Μπουδακίδου Σοφία του Ευθυμίου είναι ένα από τα ονόματα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου. Όπως φαίνεται το ονοματεπώνυμό της που δεσπόζει στην σχετική λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα, η συγκεκριμένη οφείλει πάνω από 250.000 ευρώ στο Δημόσιο. Η …κυνηγημένη από το ΣΔΟΕ προφανώς ενεργεί ως φυγάς. Μας αναφέρθηκε περίπτωση ιδιοκτήτη σπιτιού τον οποίο κυριολεκτικά…δάγκωσε! Δεν ήξερε ο άνθρωπος ότι η γυναίκα-αράχνη ήταν καταχωρημένη στα μαύρα κατάστιχα του ΣΔΟΕ . Του παρουσιάστηκε ως Σοφία Καλαϊτζή, του συστήθηκε ως δημοσιογράφος και πρώην στέλεχος της ΕΡΤ και ο δύσμοιρος έπεσε στην παγίδα. Πήρε ένα-δύο νοίκια κι έκτοτε η Μπουδακίδου δεν τον πλήρωνε. Ο ιδιοκτήτης αναγκάστηκε να της κάνει έξωση. Η γυναίκα-αράχνη, γνωρίζοντας τα..κόλπα, βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία κι εξαφανίστηκε …ξημερώματα από το σπίτι, χωρίς μάλιστα να αφήσει ούτε καν τα  κλειδιά!

Ειδοποιούμε κάθε ιδιοκτήτη να μην πέσει στην παγίδα της συγκεκριμένης γυναίκας. Θα πάθει τα ίδια. Κυκλοφορεί με το επίθετο «Καλαϊτζή Σοφία», είναι όμως καταχωρημένη στο ΣΔΟΕ ως «Μπουδακίδου Σοφία». Προσέξτε!  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου