Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΟΚΟ! ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ";


Ο θάνατος της Ελλάδας και ειδικότερα η κηδεία της, το θέμα του καρναβαλιού που διοργάνωσε η κωμόπολη Βέβτσανι στην Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, δεν συγκίνησε κανέναν στην Ελλάδα. Από μέρους της Ελλάδας δεν υπήρξε καμιά αντίδραση ούτε καν έκφραση διπλωματικών παραπόνων. Φαίνεται ότι τους πολιτικούς μας άλλα τους...καίνε. Όσο για τα ελληνικά ΜΜΕ το έκαναν γαργάρα. Ούτε που είδαν ούτε που άκουσαν, ως συνήθως. Ο κ. Σαμαράς έχει κανονίσει να δώσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια; Καλά τον ρώταγε ο Καμμένος αλλά εκείο σηκώθηκε κι έφυγε από την αίθουσα της Βουλής!  
 
Στην διάρκεια καρναβαλικής παρέλασης, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην κωμόπολη Βέβτσανι των Σκοπίων στις 13 και 14 Ιανουαρίου, την πρωτοχρονιά των Παλαιοημερολογητών, παρουσιάστηκε ένα φέρετρο, τυλιγμένο με την ελληνική σημαία και ένα κηδειόσημο, στο οποίο μεταξύ των άλλων αναγραφόταν.
Καλά νέα. Απροσδόκητα, μετά από παρατεταμένη ταραχή, μας άφησε ο αγαπητός μας γείτονας, η πρώην τουρκική επαρχία Ελλάς ( Hell-ass ) Greece, Ελλάδα, Γιουνανιστάν ή όπως αλλοιώς αυτοαποκαλούνται, στην ηλικία των 181 χρόνων. ( 1830 Πρωτόκολλο του Λονδίνου - 2011 Χάγη )Η κηδεία θα λάβει χώραν στο κέντρο της Βέβτσανι στις 13 και 14 Ιανουαρίου.
Οι πενθούντες Ευρωπαϊκή Ένωση, ΗΠΑ, Ρωσσία, Σερβία και λοιποί.

 
Το καρναβάλι πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού της πρωτοχρονιάς με μιά πρωτοφανή εθνικιστική έξαρση και σε μιά περίοδο που αναμένεται να ανοίξει για μιά ακόμη φορά το θέμα των Σκοπίων.
Η εφημερίδα "Ντνέβνικ" πρόβαλε πρωτοσέλιδα την επαίσχυντη αυτή εκδήλωση με τίτλο. "Το Βέβτσανι κήδευσε την Ελλάδα ενώπιον δέκα χιλιάδων επισκεπτών"
Οι συμμετέχοντες σ΄αυτή την προκλητική εκδήλωση προχώρησαν σε ακόμη πιό προκλητικές ενέργειες καίγοντας την ελληνική σημαία με την οποία ήταν τυλιγμένο το φέρετρο.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου