Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ JUMBO! ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ...

 ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΛΙΔΗ!!!
Οι διαφημίσεις του Jumbo τα τελευταία 2-3 χρόνια είναι ομολογουμένως ελκυστικές. Αυτό δεν είναι πάντα καλό αλλά και ενίοτε επικίνδυνο. 
Όπω ακριβώς συμβαίνει με την πρόσφατη αποκριάτικη ιαφήμιση του Jumbo! Είναι επικίνδυνα προπαγανδιστική για τα παιδιά μας!   Παρά το γεγονός ότι ως παραγωγη είναι καλή και με τραγούδι-καλή απομίμηση του γνωστού τραγουδιού του Λευτέρη Πανταζή "εγώ δεν ειμαι εγώ" εντούτοις το τραγούδι αυτό και οι στίχοι, κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας. 
Δείτε το βιντεάκι με το τραγούδι και θα καταλάβετε. Το συγκεκριμενο σποτ ξεκινάει με τη φωτιά που καίει στο τζάκι και στο στίχο μπερδεύει με ομοιοκαταληξια τον Βελζεβουλ, τον "διάολο" δηλαδή!!! 
Στο ρεφραίν (γύρω στο 0:48-0:59) πλέκει και την τούρκικη χλιδή! 
Να μας πει το  Jumbo τι σχεση έχει με ολα αυτα; Τυχαία διαφήμιση και στίχος ή σκοπιμότητα;  Και μην μας παραμυθιάσει ότι είναι απόκριες και προσπαθεί να πλασάρει για ενδυμασίες τις τούρκικες φορεσιές και τους βελζεβούλ
Εάν δεν το καταλαβαίνει, του λέμε εμείς ότι είναι απαράδεκτο μέσα από τις απόκριες να επιλέγεται ως αθώο το πλασάρισμα  διαόλων, τριβόλων και Τούρκων! Φτάνει πια η πλύση εγκεφάλου που μας κάνουν καθημερινά τα τούρκικα σήριαλ που έχουν κατκλύσει τα κανάλια μας, έχουμε και το Jumbo να προπαγανδίζει υπέρ των Σουλεϊμάν, βεζίτρηδων και αγάδων; 
Νισάφι πια! Να αλλάξει αμέσως η προκλητική διαφήμιση του Jumbo!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου