Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!




* «Νάτος, νάτος φεύγει. Είναι λαγός»
*Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες μιλούν για κρυφή συμφωνία Σαμαρά, με το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια»
του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ευθεία επίθεση στον Α. Σαμαρά εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα ότι ο Πρωθυπουργός έχει συμφωνήσει μυστικά να χαρίσει το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» στα Σκόπια! Ο Πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» έχει καταλάβει πού το πάει ο Α. Σαμαράς, ο οποίος μετά τη συνέπεια που έδειξε προς τις υποδείξεις-εντολές των τοκογλύφων, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να υλοποιήσει ακόμη ένα, το πιο δόλιο σχέδιο: το ξεπούλημα της Μακεδονίας και του ιστορικού ελληνικού ονόματός της προς τους Σκοπιανούς.
Παρόμοιο ζήτημα πισώπλατης μαχαιριάς σε βάρος του λαού και της Ελλάδος, έθεσαν από την πλευρά των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» τόσο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός τους Τέρενς Κουίκ, όσο και η βουλευτής του κόμματος Ραχήλ Μακρή. Συγκεκριμένα, ο Τέρενς Κουίκ σε αποκλειστική του συνέντευξη στην «Ε.Ω. της Κυριακής», αναφερόμενος στην στάση που τηρεί ο Πρωθυπουργός στα εθνικά θέματα, υπογράμμισε: «Ξεπουλάει τον τόπο, τον λαό και τις επόμενες γενιές Ελλήνων, είναι δε έτοιμος να χαρίσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια». Σε αντίστοιχη συνέντευξή της προς την εφημερίδα μας, η βουλευτής των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Ραχήλ Μακρή αφού έθεσε θέμα εσχάτης προδοσίας με όσα έχει κάνει ο κ. Σαμαράς, τόνισε, ότι είναι εκτελεστής των εντολών της τρόικας.
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» λοιπόν επικεντρώνουν την επίθεσή τους προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνους και αντεθνικούς τους χειρισμούς του σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής
Ο Πάνος Καμμένος κατά την προχθεσινή εμφάνισή του στην Βουλή, ειρωνευόμενος τον Πρωθυπουργό είπε: «Εμείς δεν μασάμε από απειλές, εσείς όχι μόνο μασάτε και υπακούετε στις εντολές της Μέρκελ, αλλά η ιστορία δείχνει πως είναι και περίεργος ο ρόλος σας»!
Μάλιστα ο κ. Καμμένος, αμέσως μετά ρώτησε τον κ. Σαμαρά αν έχει συμφωνήσει μυστικά στο όνομα "Βόρεια Μακεδονία" για τα Σκόπια, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα περί κρυφής συμφωνίας, επιδιώκοντας να ξεμπροστιάσει τον Πρωθυπουργό και να τον αναγκάσει να απαντήσει. Αντιθέτως, ο κ. Σαμαράς ακούγοντας τα όσα έλεγε ο κ. Καμμένος σηκώθηκε να φύγει από την αίθουσα της Βουλής. Όμως, ο Πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» συνέχισε απτόητος και δείχνοντας επιδεικτικά με το δάχτυλό του τον Πρωθυπουργό που αποχωρούσε από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, φώναξε: «Νάτος, νάτος φεύγει. Λαγός, ο κύριος Σαμαράς. Είναι λαγός»!
Βέβαια ο κ. Καμμένος, στην ένταση της στιγμής κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα κατ' επάγγελμα και πως αυτός και η κυβέρνησή του είναι ηθικοί αυτουργοί για 3.500 αυτοκτονίες!
Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» , προφανώς γνωρίζουν ότι επέρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων και βάζουν στο τραπέζι ζήτημα κρυφής αντζέντας γύρω από το όνομα των Σκοπίων, με κρυφή συμφωνία Σαμαρά για την ονομασία των Σκοπίων σε «Βόρεια Μακεδονία»!
Στην «Ε.Ω» είχαμε αντιληφθεί εδώ και καιρό το θέμα, γράφοντας τα εξής: «Η πρόσφατη άφιξη του διαμεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς και η συνομιλία που είχε με τον Πρωθυπουργό, περιελάμβανε τις διαδικασίες για το ...πλασάρισμα του ονόματος «Νέα Μακεδονία» ή «Άνω Μακεδονία» στα Σκόπια. Ο Σαμαράς δεν θα διστάσει να βάλει ταφόπλακα και στην ιστορική μας Μακεδονία».
"Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου