Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΠΑ, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

Η περίπτωση του Δημάρχου Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλου είναι από αυτές που σε κάνουν να βγαίνεις από τα ρούχα σου! Εδώ ισχύει το "κερατάς και ζημιωμένος"! Ο συγκεκριμένος Δήμαρχος που έχει καταφεσώσει τον Δήμο του με τις φορολογικές παραβάσεις του, αντί να παραιτηθεί για την αυτοδιοικητική ανικανότητά του, βγαίνει από πάνω και δείχνει ποιοι τον κατήγγειλαν! Τι ήθελες δήμαρχε, να σε αφήσουν να συνεχίσεις την ίδια τακτική;
Επί δύο χρόνια ο κ. Βαλασόπουλος λειτουργούσε δημοτικό κυλικείο χωρίς να τηρεί φορολογικά βιβλία και χωρίς να κόβει αποδείξεις!!! Πού θα το πεις αυτό και δεν θα σε στείλουν στο ΣΔΟΕ! 
Ο κ. Βαλασόπουλος όμως, βγήκε στον "Ιστό της Αράχνης" και κατήγγειλε την δημοσιογράφο που έβγαλε την είδηση στη δημοσιότητα αλλά και την ιδιοκτήτη του κυλικείου που βρισκόταν απέναντι από το δημοτικό κυλικείο!!! Τούς ήθελε προφανώς να κάνουν την πάπια και να μην δημοσιοποιήσουν την παρανομία!!!
Ο Άρης Σπίνος ο υπεύθυνος της εκπομπής "Στον ιστό της Αρχάχνης" τον ...στόλισε κανονικά τον κ. Βαλασόπουλο αλλά ο ίδιος επέμενε ότι λειτουργούσε νομότυπα διότι το δημοτικό κυλικείο δεν κέρδιζε ούτε ένα ευρώ αλλά προσέφερε κοινωνικό έργο! 
Και τι σημαίνει αυτό, ότι όποιος επικαλείται το κοινωνικό έργο δεν θα εκδίδει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών ή λιανικής πώλησης;
Γι' αυτό τον λόγο το ΣΔΟΕ έριξε μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα 153.000 ευρώ στον Δήμο Ηλιούπολης για τις φορολογικές του παραβάσεις ενώ όπως λένε οι πληροφορίες, θα υπάρξουν και νέα πρόστιμα από τον ΣΔΟΕ και από την Επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης! 
Μπράβο Δήμαρχε Βαλασόπουλε! Να σε ξαναψηφίσουν οι δημότες Δήμαρχο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου