Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ...ΨΥΧΟΛΟΓΟ!! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!

Το τι υβρεολόγιο δεχόμαστε από τους...φιλόζωους, είναι απερίγραπτο. Πολλοί μάλιστα λες και δεν ξέρουν να διαβάζουν και μπολιασμένοι από φανατισμό μην τυχόν και γραφεί κάτι για τα αδέσποτα σκυλιά, καθυβρίζουν ασύστολα. Σε τέτοιο σημείο, που η δαγκωματιά από σκύλο να μοιάζει πιο απλή υπόθεση. 

Πού προτρέπουμε εμείς τον κόσμο να επιτεθεί με φόλες στα αδέσποτα; Ξέρετε να διαβάζετε; Εμείς αναφερθήκαμε στην επίθεση που δέχθηκε πολίτης στου Παπάγου από αδέσποτο σκύλο και του έσκισε το παντελόνι. Αναφερθήκαμε σε άλλες περιπτώσεις αδέσποτων επιθετικών σκύλων και αναρωτηθήκαμε, εάν πολίτες αγανακτισμένοι που δέχονται επιθέσεις από τέτοιους σκύλους, βλέποντας την αδράνεια-αδιαφορία Δήμου και φιλοζωικών οργανώσεων, εάν θα φταίνε παίρνοντας το νόμο στα χέρια τους και προκειμένου να προστατέψουν τη ζωή τους, βάλουν φόλα στα επιθετικά σκυλιά!  Αυτό είπαμε ρε!!!
Το παρακάτω e-mail το υπογράφει κάποια Άννα Μιλάνου. Προσπαθείστε να το διαβάσετε, αν αντέχετε, για να καταλάβετε για τι φανατισμό και ύβρεις μιλάμε.
"Άννα Μιλάνου:
 κωλοσκυλα είστε εσείς παλιοπουστηδες να πουμε, που πάντα ψάχνετε αφορμή για να περάσει το δικό σας κι να πεθάνουν όλα αυτά τα αδέσποτα άμοιρα κι αβοήθητα ζώα παλιομαλάκα. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΙ ΛΥΣΣΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΤΟ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ Η ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΟΥΣΤ ΠΟΥΣΤΑΡΑ.!

ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΤΑ ΚΛΩΤΣΑΝΕ, ΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΑΜΥΝΟΝΤΑΙ? Ε? ΠΟΣΟ ΓΑΜΙΩΛΗΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΕ Ε? ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΗΔΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ~ ΦΟΛΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΜΗΡΑ ΖΩΑ .. ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.. ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΤΣΙ? ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ"

  
" Ματίνα Νίκογλου 
Αν είναι δυνατόν, να προτρέπετε τους πολίτες να δολοφονήσουν τα’ αδέσποτα! Ντροπή! Άλλο να ειδοποιηθεί κάποια φιλοζωική και να περισυλλέξει το συγκεκριμένο ζώο εφ όσον είναι επιθετικό (αν και κανείς δε μου λέει για ποιο λόγο επιτέθηκε) κι’ άλλο να προκαλείτε οποιονδήποτε ψυχοπαθή που ευκαιρία ζητάει ν’ αρχίσει να σκοτώνει μαζικά και να’ χει και τη δικαιολογία από πάνω ότι δρα υπέρ της ανθρωπότητας!"

18 σχόλια:

  1. Η πόρωση και η μανία των φιλόζωων (οι περισσότεροι είναι φίλοι μόνο των σκυλιών-γατιών) δεν έχει όρια. Βάζουν τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους. Έλεος επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΩΕΙΤΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΙΑΖΗ ΠΑΙΔΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗ ΖΩΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΗ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΗ ΚΑΚΟ ΣΕ ΖΩΑ ,.ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΑ ΒΑΡΕΘΥΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΝ..ΜΙΑ ΣΥΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΓΚΑΣΗ ΤΗΝ ΚΟΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ.ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΠΕΔΕΥΟΥΝ ΝΑ ΟΡΜΑΝΕ ΤΑ ΒΑΡΙΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΞΕΡΩ ΤΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΓΙΑ.ΜΠΟΡΗ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑΠΟΛΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΗ

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΑΓΚΑΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ ΝΤΥΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΑΙ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ..ΜΑΛΩΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΛΗΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ

      Διαγραφή
  2. Αυτό που σας έχουν γράψει πολλές φορές και δεν το καταλαβαίνετε είναι οτι" ενα σκυλί για να γίνει επιθετικό με κάποιο τρόπο το έχουν κακοποίηση." Αφου ενδιαφέρεστε για τους συμπολίτες σας( κ εγω προσωπικά αγαπάω πολύ τον Χολαργό γιατι έχω μεγαλώσει εκει) απευθυνθειτε στις αρμόδιες υπηρεσίες για να κάνουν την δουλειά τους, αποφεύγοντας σχόλια που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο. Εγω για παραδειγμα εχω ενα γκριφον ήρεμο που δεν πλησιάζει αγνωστους ώστε να φοβηθούν και όμως αντιμετωπίζουμε ακραίες συμπεριφορές απο περαστικούς, και απο μεγαλόσωμα σκυλιά με αφεντικά (έχει πέσει θύμα 3 σκυλιών και τώρα τα τρέμει τα άλλα σκυλιά)το σκυλί μου είναι ήρεμο και δεν επιτίθεται, αν μια όμως στο εκατομμύριο φοβηθεί και αντιδράσει θα φταίει ;;;;;;;;;; Δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν αγαπάνε τα ζώα και τους φέρονται άσχημα και αυτά μετά με την σειρά τους φοβούνται τους ανθρώπους και αντιδρούν. Αν αγαπάτε τα ζώα και τους συμπολίτες σας, καντε οτι περνάει απο το χέρι σας για να έρθει ισορροπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σκυλι σου ειναι ηρεμο που σημαινει οτι ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ! πραγμα που προσπαθουμε να πουμε σε αυτη τη σελιδα και παιζει τον κινεζο και ακομα γραφει κειμενα μονο και μονο για να παρει καποια σημασια οπως ενα μικρο μωρο που κανει αταξιες για να του δωσεις σημασια ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

      Διαγραφή
  3. Είναι δυνατόν να τρέμει ο κόσμος να πάει τα παιδιά του στις παιδικές χαρές και στα πάρκα? Πρέπει να ζούμε με το φόβο του κάθε άρρωστου μυαλού που με τόση ευκολία απειλεί με δηλητήρια και καραμπίνες ; Δεν μας φτάνουν τόσες άλλες έγνοιες και σκοτούρες;
    Με αυτή τη λογική λοιπόν την επόμενη φορά που ο κ. Σταύρος και κάθε κ. Σταύρος θα έχει παρκάρει σε διάβαση, σε πεζοδρόμιο, σε ράμπα αναπήρων ας μην απορήσει αν κάποιος του έχει σπάσει το αυτοκίνητο.
    Την επόμενη φορά που θα πετάξει ένα σκουπίδι ή ένα τσιγάρο στο δρόμο ή στην παραλία ας μην απορήσει αν κάποιος " Τρέξει να πάρει την καραμπίνα και τον σκοτώσει".
    Δεν θα φταίνε οι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, αφού έτσι θα έχουν μάθει να αντιμετωπίζουν οτι τους ενοχλεί. Αυτές θα είναι οι λύσεις που οι κ. Σταύροι αυτού του κόσμου θα αφήσουν πίσω τους.
    Αν ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, η Ελληνική αστυνομία και οι υπεύθυνοι πολίτες δεν μαζέψουν τους κ. Σταύρους, θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις.

    Πάνω από τους κ. Σταύρους είναι οι άνθρωποι. Έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα προχτές ένα λυσασμενο αγριεμένο αδέσποτο μαζί με την αγέλη του με στρίμωξαν σε μια γωνία έξω απ τα Goodys Αγίας Παρασκευής και μου πήραν το πορτοφόλι το κινητό τΑ κλειδιά του αυτοκινήτου κ εξαφανίστηκαν. Μάλιστα φεύγοντας ο τελευταίος αδέσποτος κουταβης γρυλισε ειρωνικά. Που είναι η αστυνομία το κράτος οι δημοτικες αρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απευθύνομαι στους φίλους μου τους αγράμματους, ανορθόγραφους σκυλόφιλους. Εγώ προσωπικά προτιμώ να δεχθώ ένα γαύγισμα σαν να σκάει φουρνέλο σε νταμάρι ή ακόμα και ένα δάγκωμα σκύλου από το να συνευρεθώ με τη Μπριζίτ Μπαρντό (στα νιάτα της). Κάτω η στοιχειώδης ησυχία, κάτω η στοιχειώδης ασφάλεια, ΖΗΤΩ τα σκυλιά.
    Εχω εντοπίσει έναν κροκόδειλο κι' έναν δράκο του Κόμοντο εδώεια παρά πέρα. Φαίνονται πεινασμένοι, ...διψασμένοι κι' εγκαταλελειμμένοι. Οποιανού φιλόδρακου - σκυλόφιλου το λέει η περδικούλα του ας πάει να τους ταΐσει.. Κι' αν δεν του περισσεύουν για τροφή κροκοδείλου, ας πάρει μαζί το σκυλί του ή το παιδί του (έστω την πεθερά του)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα δράκος κι' ο κροκόδειλος είναι γνωστά στην περιοχή. Είναι ο Πανωραίος και ο Ρούκυ. Ο Πανωραίος μάλιστα είναι τραβεστί. Αν είστε άνθρωποι κάντε κάτι.

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα δυστυχισμένα πλάσματα o δράκος κι' ο κροκόδειλος είναι γνωστά στην περιοχή. Είναι ο Πανωραίος και ο Ρούκυ. Ο Πανωραίος μάλιστα είναι τραβεστί. Αν είστε άνθρωποι κάντε κάτι.

      Διαγραφή
  6. ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ,
    ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΨΟ ΤΡΟΠΟ(ΦΟΛΕΣ-ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ) ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΕΚΝΟΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΕΥΛΗΠΤΟ ΤΡΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΙΚΟΣΙΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ-ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ(ΦΟΛΕΣ,ΚΟΛΟΣΚΥΛΑ)ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΤΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΥΓΧΑΝΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Ν'ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΝΑ ΖΥΓΙΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΤΡΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ! Υ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΕΥΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ! ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΣΑΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν είδα την είδηση στο http://petfriends.gr/ νόμιζα κάνουν πλάκα. Τελικά είναι αλήθεια.. Πόσο χαμηλής νοημοσύνης μπορεί να είναι μερικοί συμπολίτες μας σαν τον συντάκτη του Παρατηρητή;;

    'Tο μεγαλείο και η ηθική πρόοδος ενός έθνους μπορούν να κριθούν από τον τρόπο που φέρεται στα ζώα' Γκάντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ πETAΞEI ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΖΩΑ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ .... ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΕΙΣΤΕ ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    Ας σταματήσει κάπου ο χορός του παραλόγου!
    Το άρθρο της 27.08.13 ξεκάθαρα δικαιολογεί την εξόντωση των ζώων με φόλες. Έχει τη δύναμη να κινητοποιήσει ψυχικά ασθενείς ανθρώπους να προβούν σε ανάλογη ενέργεια για πρώτη ή για μία ακόμη φορά. Η απειλή-πρόσκληση συνοψίζεται ήδη στον τίτλο του –καταφατικός λόγος και ούτε καν σε εισαγωγικά : «Θα ρίξουμε φόλες στους σκύλους αν δεν τους μαζέψετε»!
    Η βία που εμπεριέχει αποδεικνύεται από τις αναμφισβήτητα βίαιες αντιδράσεις αναγνωστών που προκάλεσε.
    Ένας λογικός συντάκτης σε αυτό το σημείο θα είχε κατανοήσει το λάθος μίας τέτοιας ανάρτησης. Ο συγκεκριμένος όμως δεν σταματά εδώ! Ακολουθούν και άλλα δημοσιεύματα γύρω από το θέμα που χειροτερεύουν την κατάσταση. Αντίλογος χωρίς σαφή θέση, από τη μία κι άλλα περιστατικά, από την άλλη έμμεσες προσπάθειες να «το σώσει» , μη πειστικές δηλώσεις φιλοζωίας, εκ των υστέρων ισχυρισμοί ότι το άρθρο απευθυνόταν πρωταρχικά στον Δήμο, νέες πυροδοτήσεις αντιδράσεων.
    Κοινό σημείο του συνόλου των δημοσιευμάτων η προχειρότητα με την οποία αγγίζεται το τόσο ευαίσθητο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας. Πουθενά ένας εμπεριστατωμένος λόγος που να εκθέτει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ζητήματος και να αποκαθιστά το κακό μήνυμα που δόθηκε με το αρχικό άρθρο. Θα αρκούσε μία εκλογίκευση, ποιος άλλωστε θα περίμενε ένδειξη ευαισθησίας?
    Μάλλον άξιζε η μήνυση που υποβλήθηκε, έτσι για να μας μάθει να έχουμε τουλάχιστον την τσίπα να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των όσων σκεφτόμαστε , λέμε και πολύ περισσότερο γράφουμε! Αναφορικά δε με τη φωνή διαμαρτυρίας περί μη προηγούμενης ευκαιρίας, προφανώς δεν ευσταθεί. Ευκαιρία συνιστούσαν τα άρθρα που ακολούθησαν. Η ευκαιρία είναι ακόμη εδώ! Τον λόγο εξακολουθείτε να τον έχετε κύριε συντάκτη! Όπως εξακολουθείτε και κρατάτε αναρτημένο το άρθρο σας!
    Στην περιοχή Παπάγου – Χολαργού δεν υπάρχουν μόνο δημοσιεύματα που προτρέπουν σε φόλες.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν να αγαπούν. Και η αγάπη τους φυσικά περιλαμβάνει τα ζώα, που τα φροντίζουν και εκείνα τους δίνουν χαρά.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εναντιώνονται στη μορφή βίας που προτείνετε, αφού τα ζώα τους έπεσαν θύματα άλλων ανθρώπων, άνθρωποι που συγκεντρώνουν καταγγελίες για φόλες και επικηρύσσουν τους δολοφόνους που παρακινείτε.
    Για του λόγου το αληθές επισκεφθείτε τη σελίδα facebook «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ»
    Και για τελευταία φορά σας παρακαλούμε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι "φιλόζωοι" είναι η μάστιγα της εποχής μας. Τελευταία το κακό έχει παραγίνει. Γέμισε ο τόπος ανεκπαίδευτα σκυλιά που γαβγίζουν ακατάσχετα όποιον (άνθρωπο ή ζώο) περάσει μπροστά από την οικία του καραγκιόζη ιδιοκτήτη τους και δημιουργούν τεράστια ηχορύπανση. Δεν φταίνε αυτά για την παρασιτική ζωή που ζουν αλλά οι άχρηστοι φιλόζωοι που είναι ανίκανοι να αγαπηθούν από ένα άλλο ισότιμο ανθρώπινο πλάσμα και ζητούν την αποδοχή και στοργή ενός εξαρτώμενου από αυτούς ζώου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή