Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΖΩΟ "ΤΣΙΟΥ ΤΣΙΟΥ ΚΑΤΙ"...

Το παρακάτω σχόλιο υπήρχε μέσα στα πολλά που μας έστειλαν φιλόζωοι που διαμαρτυρήθηκαν (πολλοί βάναυσα και χυδαία) για τα άρθρα μας με αφορμή το θύμα μιας επίθεσης αδέσποτου σκύλου στου Παπάγου. 
Το παρακάτω σχόλιο το έστειλε ο "τσίου τσίου κάτι", το οποίο είναι κόσμιο και παραθέτουμε το μεγαλύτερο μέρος του. Απαντούμε σύντομα αμέσως μετά:
"...τολμας να χασεις εναν καφε τη μερα (μην ακουσω βλακιες του στυλ δεν εχω!!!!!!! )γτ ειναι ενα ευρο τη μερα ο καφες στο χερι που πινεις!!!! και καλοκαιρινες διακοπες εχεις να πας! αλλα αυτο βεβαια ειναι δικαιωμα μας και το θελουμε ολοι τις διακοπες!! α ρε ελληναρα!!! πως να παμε μπροστα ετσι? ελληναρα ε ελληναρα!!!οσα δικαιωματα εχεις αλλες τοσες υποχρεωσεις εχεις!! ναι και δεν εννοω τους φορους! εχεις υποχρεωση να βοηθας οπως μπορεις ωστε η χωρα σου, σαν πολιτης αυτης, να γινετε καλυτερη! καλυτερη θα γινει αν σταματησεις να επιρριπτεις ευθυνες δεξια και αριστερα (αφου βλεπεις οτι δεν γινετε κατι) και να δρασεις ειτε συλλογικα με αλλους πολιτες ειτε μονος σου, και δεν εννοω φολες στην προκειμενη περιπτωση. δωσε ενα ευρο 6 φορες τον μηνα και παρε μια τροφη και ταισε και συ κανενα αδεσποτο...η κανενα ανθρωπο! κανε και συ κατι! κριτη του υπολογιστη! γτ αυτα τα σκυλια δεν επεσαν απο τον ουρανο, ενας συνανθρωπος σου (μπορει και καποιος απο αυτους που λες οτι τους δαγκωσε το σκυλι) να τα παρατησανε εκει! αυτα τι φταινε? εσυ σαν νοημον ον πρεπει να τα βοηθησεις! γιαυτο εισαι εδω, για να λυνεις επι της ουσιας προβληματα. ενα σκυλι αν το πειραξεις θα σε πειραξει (λεμε τωρα) για δεν εχει τη νοημοσυνη σου....εσενα αν σε πειραξουν τα σκυλια (λεμε τωρα) πρεπει να τα πειραξεις πισω? οχι να βρεις πως θα τα βοηθησεις αυτα βοηθωντας ετσι και τον εαυτο σου?αλλα βεβαια προτιμας να ριχνεις ευθυνες αλλου (εστω αν εχεις δικαιο οτι δεν ειναι καθαρα δικη σου δουλεια), ομως για να εκτιμησω την αποψη σου πρεπει να ξερω οτι κανεις κατι περα απο αυτο και οτι πραγματικα σε νοιαζουν οι συνανθρωποι σου που πεσανε θυμα των σκυλιων .Γιατι αμα ειναι ετσι να αρχισω να βαραω και γω κατι παιδια στη γειτονια (οχι απαραιτητα τα συγκεκριμενα αλλα ολα τα παιδια της γειτονιας σε περιπτωση που σκεφτουν και αυτα να κανουν το ιδιο) επειδη μου πεταξανε πορτοκαλια μεσα στο σπιτι και μου σπασανε ενα καθρεφτη και ενα βαζο ( α ναι εφαγα και ενα πορτοκαλι στο κεφαλι, 2 βδομαδες πονοκεφαλο!!) αλλα λεω να σου το πω εσενα καλυτερα να το γραψεις εδω μπας και ετσι δικαιωθω γτ οι γονεις τους δεν κανουν τιποτα...γραψτο σε παρακαλω μηπως επεμβει καποιος αρμοδιος! να σαι καλα!!"

Απάντηση "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Τσίου τσίου κάτι, προφανώς δεν έχεις διαβάσει με προσοχή το επίμαχο άρθρο. Εμείς, με αφορμή το επεισόδιο του κ. Σταύρου (τα στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας και το περιστατικό είναι απολύτως αληθινό) φέραμε στην επιφάνεια ένα φαινόμενο που είναι αρκετά συχνό στις περιοχές Παπάγου-Χολαργού και όχι μόνον: Οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε περαστικούς, ποδηλάτες, οδηγούς μηχανών, είναι συχνές-πυκνές. Για το φαινόμενο αυτό, ο Δήμος (κυρίως) και οι φιλοζωικές οργανώσεις της περιοχής (σε δεύτερο πλάνο) δεν κάνουν τίποτε. Ο κ. Σταύρος, αγανακτισμένος δήλωσε ότι εάν του έκοβε κομμάτι κρέας ο σκύλος, θα έπαιρνε όπλο να τον σκοτώσει! 
Η εφημερίδα μας δεν επικρότησε την αντίδραση του κ. Σταύρου. Είναι όμως απόρροια της αδιαφορίας του Δήμου. Και σαν τον κ. Σταύρο υπάρχουν και άλλοι οργισμένοι πολίτες. Αυτοί λοιπόν που έχουν δεχτεί επιθέσεις από σκύλους, είπαμε, ότι μπορεί να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να ρίξουν φόλα στους σκύλους που τους επιτέθηκαν. 
Προειδοποίηση στο Δήμο απευθύναμε και έχοντας ως βάση την αντίδραση του κ. Σταύρου, είπαμε στο Δήμο και στις φιλοζωικές οργανώσεις να λάβουν τα μέτρα τους.  
Φαντάσου έναν ληστή που μπαίνει στο σπίτι σου την ώρα που εσύ κάθεσαι αμέριμνος. Η Πολιτεία δεν κάνει τίποτε για να σε προσττέψει, πληρώνεις τους φόρους σου, είσαι νόμιμος και απαιτείς να σου παρέχει ένα μίνιμουμ ασφάλειας. Η Πολιτεία όμως σε ...γράφει κι εσύ κινδυνεύεις από την παρουαία των ληστών στο σπίτι σου! Εάν πάρεις το νόμο στα χέρια σου θα φταις εσύ; Ή η Πολιτεία θα σε έχει οδηγήσει εκεί; 
Φωνάξαμε λοιπόν στο Δήμο και στις φιλοζωικές να αναλάβουν τις ευθύνες τους γιατί θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους πολίτες. 
Και οι φιλόζωοι μάς επιτέθηκαν χυδαία. Κουφά πράγματα!
Σε ό,τι αφορά στις ευθύνες τις δικές μας και τα περί...ελληναρά, τα αντιπαρερχόμαστε, διότι πολύ καλά γνωρίζουμε τις ευθύνες μας και δεν καθόμαστε σε ένα pc να γράφουμε παπαριές. Η εφημερίδα αυτή έχει αναλάβει κετσρατείες και εκστρατείες υπέρ των πόλεων Χολαργού-Παπάγου και των κατοίκων τους. Αλλοίμονο όμως εάν σε κάθε επισήμανση που κάναμε στο Δήμο για πράγματα που οφείλει να διορθώσει ο Δήμος γιατί τον έχουμε πληρώσει και τον πληρώνουμε ως πολίτες-δημότες αναλαμβάναμε κάθε φορά και από μία εκσρατεία! Τότε, κλάψε μας!

2 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΠΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ !#$!!#$ΜΑΓΑΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή