Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ! ΧΑΛΟΥΛΟΣ-ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΙΓΚΑ: "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ"

Απίστευτη δήλωση του κ. Χαλούλου, τομεάρχη του συνδυασμού του Κώστα Τίγκα, τον οποίο μάλιστα ο τελευταίος προσφώνησε δημοσίως: "Δεν έχουμε ανάγκη τον τοπικό Τύπο"
Η δήλωση έγινε στον εκδότη της "Φωνής του Δημότη" Πέτρο  Καραμανέα ο οποίος βλέποντάς τον του εξέφρασε την έκπληξή τους που η δημοτική παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου δεν προνόησε να υπάρχει μία θέση για τον τοπικό Τύπο. Η απάντηση του κ. Χαλούλου ήταν ορθή-κοφτή: "Δεν έχουμε ανάγκη τον τοπικόΤύπο"! Όταν ο Πέτρος Καραμανέας του αντέτεινε: "τότε γιατί μας καλέσατε να έρθουμε;", ο κ. Χαλούλος δεν απάντησε τίποτε! 
Ο δε Κώστας Τίγκας κατά την ομιλία του δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στην παρουσία του τοπικού Τύπου στην εκδήλωσή του! 
Εάν ο επίσημος τομεάρχης του συνδυασμού του Κώστα Τίγκα εμφορείται από τέτοιες αντιλήψεις, εάν ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος δεν νιώθει την ανάγκη να κάνει την παραμικρή αναφορά για την παρουσία του Τύπου τον οποίο ο ίδιος κάλεσε, τότε τι άλλο να πούμε; Ούτε σε  παραμεθόρια χωριά δεν συμβαίνουν αυτά! Μένουμε απλώς εμβρόντητοι! 
Κύριε Τίγκα, ο τοπικός Τύπος είναι αυτός που δεν έχει καμία ανάγκη ούτε εσάς ούτε τον συνδυασμό σας. Εσείς μας καλέσατε. Εάν δεν γνωρίζετε το σαβουάρ βιβρ δεν θα σας το μάθουμε εμείς. 
Εκτός και αν με την σημερινή σας παρουσία θέλατε να κάνετε καψόνι στον τοπικό τύπο και να βάλετε τον τομεάρχη σας να δηλώσει αγενώς:
"Δεν έχουμε ανάγκη τον τοπικόΤύπο"!

4 σχόλια:

  1. κοιτα να δεις που τελικα ο πολυχρονης εχει κοτσια κ με τετοιες κινησεις αποκτα ολο κ περισσοτερους υποστηρικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τίγκας εντελώς ερασιτέχνης.... Λίγα τα ψωμιά του...Κρίμα οι μεγάλες προσδοκίες. Ξεφούσκωσε πριν καν αρχίσει. Ποιός πανέξυπνος επικοινωνιολόγος σου είπε κε Τίγκα ότι για να βγεις δήμαρχος πρέπει να φτύσεις τον τοπικό τύπο ? Στην τέτερτη εξουσία στηρίζεται κατά μεγάλο μέρος ένας πολιτικός . Ξέχασες τι έπαθε η Μιμή όταν την ξεφτύλιζε ο Κουρής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καραμανέας: "τότε γιατί μας καλέσατε να έρθουμε;".
    Απάντηση: "απ'το να μη σας καλούσαμε, το να σας καλέσουμε και να σας κάνουμε καψώνια, είχε μεγαλύτερη πλάκα, κορόιδα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τον Χολαργό ισχύει η φράση: Τι Τίγκας τι Ξύδης.
    Ας μας πει ο κ. Τίγκας τι ψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο για την απομάκρυνση του Περικλή από το λογότυπο του Δήμου; Για να μην κουράζεστε να βρείτε την απάντηση, υποστήριξε φανατικά την πρόταση του Ξύδη για την απομάκρυνση του Περικλή.
    Ας μας πει ο κ. Τίγκας ποια ήταν η θέση του για την Λαϊκή στην 25η Μαρτίου που εξυπηρετεί τον Παπάγο και διαλύει τον Χολαργό. Μην κουράζεστε να βρείτε την απάντηση, η πρόταση για την Λαϊκή στην 25η Μαρτίου ήταν του Τίγκα και την υιοθέτησε αργότερα ο Ξύδης.
    Ας μας πει ο κ. Τίγκας πότε στα τελευταία τρία χρόνια αντιπολιτεύθηκε ουσιαστικά τον Ξύδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή