Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΙΓΚΑΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ!!!


ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΑΤΟΜΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΟΡΘΙΑ!!! ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΔΕΝ Ο ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ! 

Προφανώς ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών η εκδήλωση του Κώστα Τίγκα. Πάνω από 600 άτομα βρέθηκαν στις πολυτελείς ροτόντες να κάθονται και να απολαμβάνουν την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού ενώ περισσότερα από 200 άτομα έμειναν… μπουκάλα! Παρέμεναν όρθια διότι δεν υπήρχε ούτε καρέκλα να τους δώσουν. Για δε τον τοπικό τύπο, δεν υπήρξε καν η στοιχειώδης πρόβλεψη ούτε για μια θέση!

Οι μουρμούρες και διαμαρτυρίες στα πηγαδάκια ήταν αρκετές.

Και υπήρξαν κάποιοι που αναρωτήθηκαν: Ο Τίγκας δεν μπόρεσε να φέρει σε πέρας μια εκδήλωση θα τα καταφέρει με το δήμο Παπάγου-Χολαργού;  Ή κάποιοι άλλοι έλεγαν: Άλλοι κάθονται σαν πασάδες και για άλλους δεν υπάρχει ούτε κάθισμα. Αυτό σημαίνει ότι άλλους δημότες θα τους προσέχει και άλλους όχι;

Προφανώς αυτές οι μουρμούρες ήταν αποτέλεσμα αγανάκτησης ωστόσο ο κ. Τίγκας πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπ’ όψιν του διότι χωρίς δημόσιες σχέσεις δεν πρόκειται να κάνει τίποτε! 


Σημ. «Ανεξάρτητου Παρατηρητή»: Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσω και το προσωπικό μου βίωμα. Έφερα την ηλικιωμένη μητέρα μου στην εκδήλωση του κ. Τίγκα με την πρόσκληση στα χέρια την οποία ο ίδιος ο κ. Τίγκας μου είχε δώσει. Δεν υπήρχε καμία θέση. Όταν ζήτησα από σημαίνον στέλεχος  του υποψήφιου  Δημάρχου αν υπήρχε μια θέση, μια καρέκλα βρε αδελφέ για να καθίσει η μάνα μου, η απάντηση που ήρθε μετά από 2 λεπτά …αναζήτησης, ήταν: «Συγγνώμη Μάκη αλλά δεν υπάρχει τίποτε»!

Κύριε Τίγκα, έχετε την εντύπωση ότι η εκδήλωση ήταν πετυχημένη; Σίγουρα σε ότι αφορά τον αριθμό, ναι μπράβο σας, πετύχατε. Σε ό,τι αφορά όμως την  δυσαρέσκεια και αγανάκτηση που προκαλέσατε σε πολλούς, αυτό πρέπει να σας προβληματίσει… 
Μάκης Βραχιολίδης 

Όπως βλέπετε στην φωτογραφία, οι προσκεκλημένοι που είχαν την τύχη να καθίσουν στις ροτόντες ήταν τουλάχιστον 600. Πάνω από 200 έμειναν όρθιοι! Συγχαρητηρια, άρτια διοργάνωση! 

3 σχόλια:

  1. Πώς μπορεί να πιστεύει ότι έχει πιθανότητες εκλογής σε Δήμαρχο ο κ. Τίγκας, όταν αφήνει τη μάνα του Βραχιολίδη χωρίς καρέκλα; Δεν πα να 'χε και 3.000 κόσμο η εκδήλωση; Με τη μάνα του Βραχιολίδη χωρίς καρέκλα, δεν πας πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρα από το οτιδήποτε η μάνα του Βραχιολίδη είναι μια ηλικιωμένη κυρία που πριν από κάθε άλλο σχόλιο απαιτείται ένας στοιχειώδης σεβασμός που μας κάνει να ξεχωρίζουμε από τα γουρούνια. Η εκδήλωση του Κωστα Τίγκα ήταν πετυχημένη από προσέλευση κόσμου αλλά απαράδεκτη από οργάνωση και πρόχειρο σχεδιασμό. Η εισαγωγή του Carmina Burana μου θύμισε την είσοδο του Ανδρέα Παπανδρέου όταν ξεκινούσε το συνέδριο του Πασόκ την δεκαετία του 80. Μεγάλο ατόπημα των συνεργατών του Τίγκα που προκάλεσε την δυσάρεστη έκπληξη όσων στρατιωτικών ήταν εκεί καθώς δεν γνώριζαν αυτές τις συμπάθειες του Τίγκα. Η 82ετής μητέρα μου έφυγε επειδή δεν έβρισκε καρέκλα να καθήσει καιο υπέργηρος θείος μου το ίδιο. Πολλά παράπονα και από άλλους γηραιούς. Αυτό δε που πρόσεξα ήταν η παντελής έλλειψη νεολαίας. Τι γίνεται κε Τίγκα ? Οι νέοι δεν έχουν θέση στην παράταξή σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα χα χα έ όχι και Πασόκος ο Τίγκας μη τρελαθούμε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή