Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΡΩΤΗ Η ΝΔ, ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!

ΣΑΜΑΡΑ, ΣΦΑΞΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ Ν' ΑΓΙΑΣΟΥΜΕ! 

 Ή να είσαι ηγέτης ή να μην είσαι! Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Rass που δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής, η ΝΔ προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ! Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές και ο Αντώνης Σαμαράς είναι πρώτος στη λίστα της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών.

Τι άλλο λοιπόν να θέλει ο Σαμαράς; Αφού ο λαός τον θεωρεί ως πιο δημοφιλή παρά τις αθρόες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, τότε ισχύει το "σφάξε με αγά μου ν' αγιάσω"! Ο Σαμαράς λοιπόν καλά θα κάνει να προχωρησει ακάθεκτος και να μην κάνει πίσω. Ο λαός του δίνεο το σύνθημμα: "Σφάξε μας Σαμαρά ν αγιάσουμε'!
Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 0,8% (και με οριακές διαφορές από την έρευνα του Ιουνίου). Η Ν.Δ. συγκεντρώνει 24,6% (από 24,8%) και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,8% (από 23,7%).
Μικρή άνοδο εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ (από 4% στο 4,7%), οι ΑΝ.ΕΛ. (από 4,1% στο 4,8%), η Χρυσή Αυγή (από 8,1% σε 8,3%), ενώ η ΔΗΜ.ΑΡ. παρουσιάζει νέα πτώση (από 3% στο 2,4%). Στην παράσταση νίκης, η ψαλίδα υπέρ της Ν.Δ. βρίσκεται στο 15,4% ενώ στην καταλληλότητα πρωθυπουργού ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 47,2% έναντι 30,7% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας.
Ηγέτης αδιαφιλονίκητος ο Σαμαράς!
Πρώτος στη λίστα της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών είναι ο Αντώνης Σαμαράς με 38,3%.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το 48,5% στηρίζει την κυβέρνηση και το 61,2% θέλει εξάντληση της τετραετίας.
Αυτό έλειπε. Σαμαράς και ξερό ψωμί για 4ετία και μετά ακόμη μία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου