Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ!

Οι αυτοκτονίες έγιναν σε Ρέθυμνο και Χανιά - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στα σπίτια τους, με τραγικές φιγούρες τα παιδιά τους...
Δεν έχουν τέλος οι αυτοκτονίες στην Κρήτη. Χθες το βράδυ (24-10-2013) και σήμερα το πρωί, στη "μαύρη" λίστα προστέθηκαν δύο ακόμη άνθρωποι, που έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Χθες το βράδυ, στις Βουκολιές, μια 68χρονη γυναίκα αυτοκτόνησε καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Τη γυναίκα εντόπισε ο γιος της έξω από το σπίτι τους. Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.



Η δεύτερη αυτοκτονία στο Ρέθυμνο 
Σήμερα το πρωί, ένας 60χρονος άνδρας στο Ρέθυμνο έβαλε τέλος στη ζωή του, όταν έστρεψε την κυνηγετική του καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε κάτω από τη μασχάλη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, παρ'ολίγο το κακό να τριτώσει, αλλά ευτυχώς ο άνδρας που, χθες το βράδυ, απειλούσε να αυτοκτονήσει, στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου, δεν πραγματοποίησε τις απειλές του.

Πρόκειται για έναν 50χρονο ο οποίος απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει. Νωρίτερα είχε τηλεφωνήσει σε φίλο του, λέγοντάς του ότι είχε καταπιεί χάπια. Έσπευσαν αμέσως ΕΚΑΒ και Αστυνομία και μετέφεραν τον 50χρονο στο νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε πως όντως είχε καταπιεί χάπια, αλλά όχι επικίνδυνα για τη ζωή του.

eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου