Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ DNA


Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της μικρής Μαρίας. Το απόγευμα της Παρασκευής ο Γ.Γ. του υπ. Εσωτερικών της Βουλγαρίας, Σβετλοζάρ Λάζαροφ, ανακοίνωσε ότι η Σάσα Ρούσεβα και ο Ατανάς Ρούσεβ ταυτοποιήθηκαν ως βιολογικοί γονείς της Mαρίας, έπειτα από εξέταση DNA στην οποία υποβλήθηκαν.

Αυτό αποτελεί την απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του zougla.gr για την ταυτότητα των γονέων της μικρής, η οποία πρωταγωνιστεί σε μία υπόθεση που συγκλόνισε όλη την Ευρώπη.

Σε κέντρο φιλοξενίας η μικρή Μαρία στη Βουλγαρία

Όπως έγινε γνωστό η μικρή Μαρία θα δεχτεί τη φροντίδα ειδικών παιδοψυχολόγων σε Κέντρο Φιλοξενίας της Βουλγαρίας ή σε εξειδικευμένο οικογενειακό κέντρο. Ειδικότερα η διευθύντρια της Διεύθυνσης «Κοινωνικής Πρόνοιας», Γιάννα Κάνεβα, εξήγησε ότι το κορίτσι θα μεταφερθεί στην πόλη Στάρα Ζαγκόρα.

«Αργότερα θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του παιδιού και ενδεχομένως η μικρή να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια. Ξεκινήσαμε το συντομότερο δυνατόν έναν έλεγχο για τη γονική ικανότητα και γενικά για τις συνθήκες διαβίωσης στην οικογένεια», υποστήριξε.





Σύμφωνα πάντα με την ίδια, μετά από ενδελεχή ανάλυση και έρευνα θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Ρεσιτάλ φτώχειας

Η οικογένεια της Σάσα Ρούσεβα ζει σε ένα μόνο μικρό δωμάτιο στον καταυλισμό Νικολάεβο, κοντά στην πόλη Γκούρκοβο. Το ζευγάρι φέρεται να έχει τουλάχιστον ακόμη έξι παιδιά, ενώ μέλη της οικογένειας επιβεβαίωσαν ότι η μητέρα είχε γεννήσει και είχε εγκαταλείψει ή πουλήσει ένα παιδί στην Ελλάδα. «Πήρε 500 λέβα για το παιδί», τόνισε από την πλευρά του ένας γείτονας, ωστόσο κάποιοι επιμένουν ότι δεν έχει λάβει λεφτά.

Η ίδια, πάντως, η μάνα αρνείται ότι το πούλησε και ισχυρίζεται ότι το έδωσε στο ζευγάρι στα Φάρσαλα όταν ζούσε στην Ελλάδα γιατί δεν είχε χρήματα να το μεγαλώσει.



(Το σπίτι της οικογένειας...)

Στο αστυνομικό τμήμα της Σόφιας οι βιολογικοί γονείς

Οι γονείς της μικρής Μαρίας οδηγήθηκαν εκ νέου σε Αστυνομικό Τμήμα της Σόφιας. 
Μαζί τους μεταφέρθηκαν με περιπολικό της αστυνομίας και τρία από τα παιδιά τους. Πλέον, η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε συνεννόηση τις βουλγαρικές αρχές, προκειμένου να μεταφερθεί στην πατρίδα της η μικρή Μαρία. Μάλιστα, η Περιφερειακή Εισαγγελία της πόλης Καζανλάκ διέταξε να αρχίσει προανάκριση της μάνας Σάσα Ρούσεβα για ενδεχόμενη συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών.


(Oι πραγματικοί γονείς της μικρής Μαρίας)












zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου