Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΕΞ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ;

Προσκεκλημμένη στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι απόψε στις 11.30 η ψυχολόγος Χριστίνα Αντωνοπούλου η οποία θα πει πολλά με αφορμή τα όσα φοβερά αποκαλύπτονται για την 5χρονη Μαρία που βρέθηκε στον καταυλισμό των τσιγγάνων. Ως γνωστόν, οι αποκαλύψεις φέρουν στο προσκήνιο τις παράνομες υιοθεσίες που λαμβάνουν χώρα με κέντρο την Βουλγαρία. Η μάνα της μικρής Μαρίας φέρεται να είναι Βουλγάρα. 
Η ψυχολόγος κ. Αντωνοπούλου η οποία εχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την εξαφάνιση του Άλεξ υποστηρίζοντας ότι έχει απαχθεί για να διοχετευθεί -ενδεχομένως- για υιοθεσία, είναι από τους λίγους ανθρώπους που επιμένουν ότι ο Άλεξ είναι πολύ πιθανόν να βρίσκεται εν ζωή στο εξωτερικό. Αναφερόμενη μάλιστα σε αποκλειστική της συνέντευξη που έδωσε πέρσι τέτοιον καιρό στην "Ελεύθερη Ώρα" μιλούσε για κύκλωμα υιοθεσιών και εικονικών γάμων με κέντρο την Βουλγαρία που είχε απλώσει τα πλοκάμια του στην βόρειο Ελλάδα. 
Η υπόθεση του Άλεξ έχει μπει οριστικά στο αρχείο, όμως μια  youtube που δείχνει φωτογραφία του Άλεξ σε εφηβική ηλικία προκαλεί αίσθηση, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι ζει. Με βάση μάλιστα τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, λένε ότι ο φάκελος της εξαφάνισης Άλεξ πρέπει να ξανανοίξει. 
Ίσως αυτό να υποστηρίξει και η κ. Αντωνοπούλου απόψε στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αποκαλύπτοντας και νέα στοιχεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου