Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ "ΓΟΝΕΙΣ" ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ!

Αυτοί είναι οι Τσιγγάνοι με τους οποίους ζούσε η μικρή Μαρία

Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η αστυνομία, με εισαγγελική εντολή, τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του ζευγαριού των τσιγγάνων από τον οικισμό των Φαρσάλων, που ισχυρίζονταν ότι ήταν οι γονείς της μικρής Μαρίας.
Παράλλήλα, σήμερα το ζευγάρια απολογήθηκε στον ανακριτή, στον οποίο προέβαλε τον ισχυρισμό ότι η μικρή Μαρία τους παραδόθηκε όταν ήταν βρέφος, από έναν Βούλγαρο Ρομά και τη μητέρα της, η οποία ήταν επίσης τσιγγάνα.
Αυτοί είναι οι δύο Roma με τους οποίους ζούσε η Μαρία
Πρόκειται για τους Χρήστο Γ. Σαλή, ο οποίος γεννήθηκε την 15/08/1974 στη Λάρισα και την Ελευθερία Α. Δημοπούλου, η οποία γεννήθηκε την 22/06/1973 στα Τρίκαλα ή Σελήν Σαλή του Παύλου και της Μαρίας, η οποία γεννήθηκε την 08/06/1972 στη Λάρισα.
Επιπλέον όπως ανέφεραν οι συνήγοροι του 39χρονου, ζήτησαν από τις δικαστικές αρχές να εντοπιστεί κινητό, το οποίο, όπως υποστηρίζουν, ανήκει στο διαμεσολαβητή παράδοσης του παιδιού (κατά πάσα πιθανότατα στον προαναφερόμενο Βούλγαρο), «προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση».
Η κατάθεση του συγκεκριμένου αιτήματος είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί, για ένα τέταρτο περίπου η απολογία του 39χρονου, αλλά τελικά, το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε άμεσα, καθώς, σύμφωνα με τη νομοθεσία, απαιτείται η έκδοση βουλεύματος, από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών.
Για το λόγο αυτό, η απολογία του συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ενώ αυτή τη στιγμή απολογείται η 40χρονη σύντροφός του, η οποία παρουσιαζόταν ως μητέρα του παιδιού.
tragiko


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου