Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων του 3ου Δημοτικού σχολείου η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου κατοίκων Τσακού.
Η συνέλευση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου, κου Βασίλη Σαββίδη, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο που διαχρονικά στήριζε και στηρίζει το Σύλλογο, το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο για την εποικοδομητική συνεργασία που είχανε και ιδίως τον κον Σταύρο Πασχαλίδη και Δημήτρη Μωραίτη οι οποίοι απεχώρησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο και τέλος έκανε μια αναφορά και στα προβλήματα που απασχολούν τη περιοχή όπως το Ο.Τ. 118, ο Λόφος του Τσακού, οι εργασίες που πραγματοποιούνται στου γύρω δρόμους, το Κολυμβητήριο, στο Νεκροταφείο κτλ. Αναλυτική παρουσίαση των πεπραγμένων της διετίας έκανε ο Γραμματέας του Συλλόγου κος Τάσος Μίχας και τον οικονομικό απολογισμό ανάγνωσε η ταμίας του Συλλόγου κα Σταυρούλα Ζουμή.
Από τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων στην αρχή πήρε τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος της πόλης, κος Βασίλειος Ζορμπάς ο οποίος δήλωσε ότι είναι γνώστης των προβλημάτων της περιοχής από τις συνεχείς οχλήσεις και του Συλλόγου, επαίνεσε τον Σύλλογο για την δουλειά του ενώ έκανε ξεχωριστή αναφορά για το Κολυμβητήριο (αλλαγή χρήσης), το Ο.Τ. 118 (ένταξη στο πράσινο ταμείο) τα έργα στο Τσακό καθώς και στην έλλειψη του προσωπικού που αντιμετωπίζει. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρώην Δήμαρχος κος Βασίλειος Γιαννακόπουλος ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο Σύλλογο για την επίπονη και αποτελεσματική δουλειά που κάνει, μίλησε για τη συνεισφορά του Συλλόγου στον εξωραϊσμό της περιοχής ενώ το τέλος ανέφερε ότι τα έργα που γίνονται αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη τη περιοχή του Τσακού φέρουν την υπογραφή της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ακολούθως, μίλησε ο κος Γιάννης Σταθόπουλος ο οποίος και αυτός με τη σειρά του συνεχάρη το Σύλλογο για τη δράση του και την βοήθειά του στην επίλυση των προβλημάτων του Τσακού, επαίνεσε την κοινωνική του προσφορά, ζήτησε λύσεις για το Ο.Τ. 118 και για την οδό Κονδυλάκη και ζήτησε από τους κατοίκους να στρατευτούν γύρω από το Σύλλογο για την αναβάθμιση της περιοχής. Στις σύγχρονες ανθρώπινες ανάγκες και στις συνθήκες που βιώνουμε και στη περιοχή μας αναφέρθηκε ο κος Ανδρέας Γκιζιώτης ο οποίος κάλεσε το Σύλλογο να προβάλλει τις διεκδικήσεις του και να δράσει πιο μαζικά, ενώ ο κος Αλέξης Μουστόγιαννης ευχαρίστησε το Σύλλογο γιατί αποτελεί το μοναδικό σύλλογο που του δίνει τον λόγο σαν επικεφαλής παράταξης, εξήρε τη δουλειά που κάνει και κατηγόρησε αυτούς που κατά το πρόσφατο παρελθόν κατηγόρησαν το Σύλλογο για να δικαιολογήσουν τα δικά τους λάθη.
Στη συνέχεια των διαδικασιών ψηφίστηκε ομόφωνα το ψήφισμα του 3ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου για την ανέγερση του 2ου Δημοτικού και ενός Νηπιαγωγείου στο χώρο των πρώην εκπαιδευτηρίων «Μακρή» και ακολούθησαν οι τοποθετήσεις των κκ Κουτσουρά, Μπεθάνη, Μίχα, Μαστραποστόλη, Καράμπελα, Σταματάκη κ.α.. 
Με το πέρας της Συνέλευσης ξεκίνησαν οι εκλογικές διαδικασίες οι οπολιες κράτησαν μέχρι αργά το απόγευμα όπου προσήλθαν 200 άτομα για να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αριθμός ιδιαίτερα αυξημένος αν αναλογιστεί κανείς τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν γύρω μας. Τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:




Στην συνέλευση παραβρέθηκαν: ο Δήμαρχος κος Β. Ζορμπάς, ο πρώην Δήμαρχος κος Β. Γιαννακόπουλος, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κκ Σταθόπουλος, Γκιζιώτης και Μουστόγιαννης, οι αντιδήμαρχοι κκ Τσιαμπάς, Παναγόπουλος και Παπαδοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Ησαιας, Κωνσταντακόπουλος, Κρητικίδης, Γαβράς, Δημητρίου, Φωτεινού και Βλάχος, ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Αναργύρων π. Σταύρος Τρικαλιώτης, η πρόεδρος της Ενωσης Γονεών σχολείων Αγ. Παρασκευής κα Αύρα Καράμπελα, ο Πρόεδρος του ΓΣΑΠ κος Γιώργος Καράμπελας, η Γενική Γραμματέας της ΑΕΑΠ κα Ηλέκτρα Αντωνοπούλου-Πανάγου, το μέλος του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού συλλόγου ¨Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός¨ κος Σπύρος Παπασπύρος και εκπρόσωποι του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου.
                            Ο Πρόεδρος                                 Ο Γραμματέας

                       Βασίλειος Σαββίδης                            Μίχας Αναστάσιος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου