Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ! ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΕΙ!

Η φωτογραφία δεν είναι από την πρόσφατη επίσκεψη του Σαμαρά αλλά από τον Δεκένβριου του 2011. Την αναδημοσιεύουμε όμως για να δείξουμε το ποιόν του υποτακτικού ανδρός. Ηγέτης της...φακής! Ηγέτης-οσφυοκάμπτης! Πριν από λίγες μέρες πήγε στο Ισραήλ αφού προηγουμένως έστειλε στην φυλακή ένα εκλεγμένο κόμμα, υπακούοντας στις εντολές των εβραίων! 
Ο σταυρός της ελληνικής σημαίας είναι ανάποδα! Δείτε τον: Μόνον τυχαίο συμβάν δεν είναι διότι τέτοια "λάθη" δεν γίνονται ούτε σε...σχολικές γιορτές, όχι σε ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ με τον Πρόεδρο του Ισραήλ!
Φυσικά, ο ....εβραιόδουλος Σαμαράς ουδόλως φαίνεται να ενοχλήθηκε από το γεγονός, όπως μπορούμε να διακρίνουμε απ' το πλατύ του χαμόγελο!
Οι ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΕΟΚΤΟΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, προσέβαλαν βάναυσα την ελληνική σημαία και την Ελλάδα με αυτή την εμετική τους πράξη.Ένα ακόμα δείγμα του πόσο μας...αγαπάνε, όπως λένε κάποιοι εγχώριοι εβραιολάγνοι!
Να χαίρεστε...τους φίλους σας "υπερπατριώτες"! Να χαίρεστε τα κολλητηλίκια μ' εκείνους που ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ (γιατί άραγε;) να βλέπουν τον Σταυρό και φροντίζουν να τον βεβηλώνουν!

1 σχόλιο:

  1. Δεν την είχε δει προφανώς εξαιτίας του αρχόμενου καταρράκτη και της αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς .Δεν μπορούμε να ρίχνουμε το ανάθεμα σε έναν Πρωθυπουργό επειδή δεν είδε τη σημαία μας ανάποδα !
    Τι πράγματα είναι αυτά ; Αίσχος !
    Ντροπή να κατηγορούμε τον Πρωθυπουργό μας που τόσο πολύ παλεύει να μας σώσει και να λέμε ότι δεν είδε τη σημαία μας .Είχε ιατρικό πρόβλημα.
    Εδώ δεν βλέπει γύρω του τόσες αυτοκτονίες θα έβλεπε την Ελληνική σημαία ότι ήταν ανάποδα;
    Δεν θυμάστε που έκανε και επέμβαση στα μάτια ;
    Απαπά τι λέτε τώρα ;
    Εμείς θα ψηφίσουμε Δημοκρατικά στις εκλογές πάντως, τα πράγματα πάνε θαυμάσια και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την κυβέρνηση .
    Τώρα θυμήθηκα τις συνεντεύξεις του Μαστοράκη και του Αθανασίου στο Σύνταγμα που ρωτούσαν on camera της τότε εποχής τον κόσμο αν είναι ευχαριστημένος από τη Χούντα !
    Όλοι ήταν πολύ πολύ χαρούμενοι !
    Το ίδιο είμαστε και τώρα !
    χοχοχοχο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή