Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΑΚΕΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ! Η ΝΔ ΤΟΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!

Πρόκειται για έναν ακόμη πολιτικό λακέ τον οποίο μας παρουσίαζαν ως υπερ-πατριώτη που θα ίδρυε και πατριωτικό κόμμα. Σ' αυτόν στήριξε την αισιοδοξία και τις ελπίδες του ο κατατρεγμένος Έλληνας! 
Εμείς όμως το είχαμε επισημάνει από την αρχή ότι πρόκειται για έναν ακόμη άνθρωπο του συστήματος. Μπορεί να υπηρέτησε την πατρίδα από την θέση του αξιωματικού αλλά εμείς πολιτικά τον χαρακτηρίσαμε δειλό.  Και τον Ιανουάριο του 2013 όταν λάκιζε μπροστά στην επιθυμία πολλών Ελλήνων να ιδρύσει κόμμα  αλλά και τον Ιούνιο όταν τον χαρακτηρίζαμε δειλό. Δήλωνε μάλιστα ότι υήρχαν άλλοι πιο ειδικοί για να ιδρύσουν κόμμα!  
Έφτασε δε τον περασμένο Ιούνιο στο σημείο, ως απόστρατος πια, να λέει ότι δεν τα βγάζει πέρα! Ενώ όσο ήταν επικεφαλής του ΓΕΣ έκανε την πάπια μπροστά στις ραγδαίες περικοπές στους μισθούς των ένστολων αξιωματικών του στρατού! 
Και σήμερα ο άνθρωπος αυτός προαλείφεται από την ΝΔ ως υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσααλονίκης! 
Ας πάνε οι Ελληναράδες πατριώτες να ψηφίσουν τον πολιτικό λακέ της ΝΔ! Ο πατριώτης που θα έσωζε την Ελλάδα! Δοξάστε τον κι αυτόν!

ΛΑΚΙΣΕ Ο Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΥΕΙ ΚΟΜΜΑ! ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ...ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ


ΔΕΙΛΟΣ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ! ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΑΡΓΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΥΕΘΑ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ!!!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου