Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΙΔΡΥΕΙ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ! ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ

Να πάρει τα πάνω του προσπαθεί τελευταία ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός, μετά τις προφυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και την δημοσκοπική πτώση του κόμματος, που δημιουργεί ένα πολιτικό κενό.
Αυτό που φαίνεται είναι πως -σε πρώτη φάση- υπάρχει μία κινητικότητα προς το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη -χωρίς πάντως να κεφαλαιοποιείται- με προσχωρήσεις στελεχών από την Χρυσή Αυγή, αλλά και τους ΑΝΕΛ. 
Πληροφορίες του parapolitika.gr λένε, πως ο έμπειρος πολιτικά Καρατζαφέρης, που γνωρίζει τους κανόνες του παιχνιδιού, εξετάζει το τελευταίο διάστημα μία κίνηση που πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες, όχι μόνο στα δεξιά, αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. 
Η σκέψη είναι να ιδρυθεί ένα νέο κόμμα από τον ίδιο τον Γιώργο Καρατζαφέρη και ο ΛΑ.Ο.Σ μα παραμείνει ως συνιστώσα του κόμματος, με άλλον επικεφαλής! 
H φιλοδοξία είναι να δημιουργηθεί μία καινούργια παράταξη, που θα λειτουργεί ως "ομπρέλα" για όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, που μπορούν να υπάρχουν ως "συνιστώσες", δίνοντας και την δημοκρατική νομιμοποίηση αλλά και την αυτονομία στις διάφορες ομάδες, που θα δημιουργήσουν τον νέο αυτό συνασπισμό, που στόχο θα έχει να κατέβει όμως ΜΑΖΙ στις εκλογές.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως το επικρατέστερο όνομα αυτή την στιγμή είναι : "Πατριωτική Παράταξη"

Είναι χαρακτητιστικό πως στις τελευταίες ανακοινώσεις του κόμματος χρησιμοποιείται αυτός ο όρος αντι για το "ΛΑ.Ο.Σ" .
parapolitika

2 σχόλια:

  1. Μάλλον ¨παράταξη της κωλοτούμπας¨ θα λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΡΚΕΙ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ

      Διαγραφή