Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ο ΗΛΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ...ΚΑΛΟ ΧΑΡΤΙ! ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ!

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος επέλεξε διαφορετική στρατηγική εξορμώντας προς τις επόμενες δημοτικές εκλογές. Άφησε κατά μέρος τις εντυπωσιακές εκδηλώσεις ή τις περιοδείες στα καταστήματα του δήμου, ξεκινώντας από...μέσα! Από την επιλογή δηλαδή των κατάλληλων υπιψηφίων που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του. Και είναι γεγονός ότι ο Αποστολόπουλος χτύπησε διάνα. Πολλά και δυνατά ονόματα είναι πλέον μπροστάρηδες στην προσπάθειά του. Ονόματα ηχηρά από το παρόν δημοτικό συμβούλιο Παπάγου- Χολαργού και μάλιστα από τις τρεις μεγαλύτερες δημοτικές παρατάξεις. Και από την παράταξη Νικολάου την οποία κυριολεκτικά διεμβόλισε και από την -πρώην- παράταξη Δεμερτζή και από την παράταξη του Δημάρχου Ξύδη. Το...γκανιάν αυτό δεν το έχει πετύχει κανέις άλλος υποψήφιος. Τα καλά και δυνατά χαρτιά λοιπόν τα έχει βγάλει ο Ηλίας Αποστολόπουλος πριν ακόμη ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του. 
Ο γιος του Τάσου Αποστολόπουλου δίνει την αίσθηση ότι μπαίνει σε θέση οδηγού στον μαραθώνιο των δημοτικών εκλογών, ελπίζοντας να κάνει πράξη αυτό που δεν κατάφερε ο αείμνηστος πατέρας του: να γίνει Δήμαρχος! 
Εν τω μεταξύ, δύο νέα ονόματα προστίθενται στον κατάλογο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα σταθούν στο πλευρό του Ηλία Αποστολόπουλου. Πρόκειται για την Νάντια Σανταμούρη (φωτό πάνω αριστερά), πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό του Πάνου Δεμερτζή και τον Γιάννη Παπαλαμπρίδη (πάνω δεξιά), πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου και υποψήφιο σύμβουλο με τον Δ. Νικολάου στις προηγούμενες εκλογές! Ο Ηλίας Αποστολόπουλος κυριολεκτικά κατακερμάτισε την παράταξη "Ενεργοί Δημότες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου