Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"

Αυτό είναι το σήμα της παράταξης "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού". Πρωτότυπο και έξυπνα δοσμένο. 
Πολλές και παράλληλες ερμηνείες μπορεί να δώσει κανείς βλέποντας το σήμα της νέας δημοτικής παράταξης η οποία έχει προοπτικές να διεκδικήσει με αξιώσεις την Δημαρχία. Τα δύο λιτά, αφηρημένα σχέδια που δείχνουν το σήμα του "τσεκ" σχηματίζουν τις δυο βουνοπλαγιές του Υμηττού που αντικρύζουν οι Χολαργιώτες και Παπαγιώτες. Τα δύο αυτά σχέδια, αριστερά και δεξιά, υποδηλώνουν τις δύο πόλες: του Χολαργού αριστερά και του Παπάγου δεξιά. Το γεγονός ότι η πλευρά του Χολαργού έχει δυο δέντρα ενώ η άλλη δεν έχει, ίσως υποκρύπτει την τάση του Γιάννη Κεχρή να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στον Χολαργό ο οποίος τα τελευταία 4 χρόνια "ρίχτηκε" σε σχέση με του Παπάγου. Άλλωστε, ο υποψήφιος Δήμαρχος έχει δηλώσει ότι θα ...κατεβάσει το δάσος του Υμηττού μέσα στην πόλη με συνεχείς δενδροφυτεύσεις. Και αυτή η υπόσχεση του Κεχρή καθίσταται εμφανής με τα δέντρα (όπως δείχνει το σχήμα) να βρίσκονται μέσα στον οικιστικό ιστό του Χολαγού.  Ο κύριος κορμός του Υμηττού άλλωστε φαίνεται από το  σχήμα ότι έχει πολύ πράσινο. Έντονα βαθύ και περισσότερο βαθύ πράσινο που στο τέλος καταλήγει στον γαλάζιο ουρανό. 
Προσέξτε και κάτι άλλο: Τα χρώματα, πράσινο, μπλε και μπορντώ, προφανώς υποδηλώνουν ότι η κίνηση του Κεχρή είναι ανεξάρτητη και ότι αγκαλιάζει όλους τους δημότες, ανεξάρτητα από κόμματα. 
Επίσης, το "αλλάζουμε σελίδα" σκιαγραφείται από τα δύο μπορντώ "τσεκ". Το "τσεκ" αυτών των σχημάτων πέρα από το "αλλάζουμε σελίδα" υποδηλώνει και το σήμα της νίκης v (victory). Δύο νίκες δηλαδή για την "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού". Μία την πρώτη Κυριακή και ακόμη μία την δεύτερη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου