Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ!!!

Ο Ηλίας Αποστολόπουλος έβαλε τα θεμέλια της υποψηφιότητάς του στη συνάντηση που πραγματοποίησε στο πατρικό του σπίτι χθες βράδυ. 
Από τις πληροφορίες που έχουμε σας αποκαλύπτουμε τα ονόματα που θα στελεχώσουν -σε πρώτη φάση- τον στενό πυρήνα των συνεργατών του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 
Έχουμε και λέμε λοιπόν:





Μαρία Αθανασάκου-Μουντάκη
Θανάσης Αυγουρόπουλος
Άννα-Μαρία Τσικρικώνη


Επίσης: 4 νυν δημοτικοί σύμβουλοι που ανήκουν στο συνδυασμό του Δημάρχου Ξύδη δεν δεσμεύτηκαν από χθες ότι στηρίζουν τον Η. Αποστολόπουλο διότι ακόμη δεν γνωρίζουν τι θα κάνει ο κ. Ξύδης (ακόμη και οι ίδιοι δεν πιστεύουν την ανακοίνωση αποχώρησης Ξύδη). Εάν και εφόσον ο Ξύδης δεν κατέβει, τότε θα στηρίξουν τον Αποστολόπουλο. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σιαμάνης και Βαλυράκης δεν απάντησαν ούτε θετικά ούτε αρνητικά στην πρόσκληση Αποστολόπουλου, δηλώνοντας ότι θα σκεφτούν την πρόταση και ότι η επίσκεψή τους στη συνάντηση έγινε για κοινωνικούς λόγους. 
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην Δήμαρχος Σκούρτης, δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση Αποστολόπουλου. Ο υποψήφιος Δήμαρχος θα τίναζε την μπάνκα στον αέρα έτσι κι εξασφάλιζε στο ψηφοδέλτιό του συμφωνία με τον Νέστορα της πολιτικής εν Χολαργώ, Μπάμπη Σκούρτη, ο οποίος από πίσω του φέρνει πολλούς υποψήφιους συμβούλους. 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος σε 2-3 μέρες θα ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του.

1 σχόλιο:

  1. Η οικογενειοκρατία, η μετριοκρατία, η αργομισθία σε όλο της το μεγαλείο. Η Συμμαχία των μικροπολιτικάντιδων και των ρουσφετολόγων. Κύριοι και κυρίες έχετε τελειώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή