Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!

ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ 
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΝΔ!
Η παρακάτω δημοσκόπηση, σύμφωνα με  πληροφορίες βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στα χέρια τόσο του πρωθυπουργού όσο και του κ. Βενιζέλου. 'Εγινε από  μεγάλη δημοσκοπική εταιρεία και έλαβε χώρα το τριήμερο Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο, σε δείγμα 1850 ατόμων.
Τα δημοσκοπικά στοιχεία δείχνουν απόλυτη κατάρρευση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ΔΗΜΑΡ που μέχρι πρόσφατα συμμετείχε στην κυβέρνηση των μνημονίων. Επίσης, παρατηρείται άνετη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ με δεύτερη τη Χρυσή Αυγή. 
Το αν είναι ακριβής ή όχι μπορείτε να το διαπιστώσετε από τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού και του κ. Βενιζέλου οι οποίοι αμφότεροι δηλώνουν μετά στόμφου ότι "θα εξαντλήσουμε την τετραετία"!
Κρατηθείτε καλά λοιπόν και ...πάμε:
ΣΥΡΙΖΑ: 23,6%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 19,8%
ΝΔ: 13,2%
ΑΝΕΛ: 5,4%
ΚΚΕ: 4,7%
ΣΧΕΔΙΟ Β' (κόμμα Αλαβάνου): 3,5%
ΠΑΣΟΚ: 2,6%
ΔΗΜΑΡ: 2,2%
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ: 1,6%
ΛΑΟΣ: 1,3%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ: 0,6%
ΛΕΥΚΟ: 11,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ: 10%

"Μεγάλο εκνευρισμό και πανικό προκαλεί η μυστική δημοσκόπηση που ήδη έχει έρθει σε γνώση Σαμαρά-Βενιζέλου. Η κυβέρνηση έχει μετατρέψει σε ήρωες τους φυλακισμένους επικεφαλής της Χ.Α.στα μάτια εξαθλιωμένων ψηφοφόρων οι οποίοι διαπιστώνουν, όλο και περισσότεροι κάθε μέρα, ότι η ζωή τους έγινε κόλαση χωρίς επιστροφή"!
Αυτό είναι το σχόλιο πολιτικού αναλυτή για τα ευρήματα της μυστικής δημοσκόπησης, η οποία δεν πρόκειται να γνωστοποιηθεί ποτέ και από κανένα κανάλι! Για ευνόητους λόγους βέβαια.

5 σχόλια:

  1. Καλά, πόσο μαλάκες είσαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια αν δεν ειναι αυτο που κανει η κυβερνηση φασισμος,'' δλδ το να επικρατει η γνωμη του ενος χωρις να σεβεται του αλλου οποια και αν ειναι'', τοτε τι ειναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tελικά μου φαίνεται αν βάλουν και άλλους φυλακή θα γίνει πρώτο κόμμα η χα.....πάντα ο ελληνικός λαός εδώ και 10ετίες ψήφιζε βάσει του προσωπικού συμφερόντος και μόνο.....κάποτε το πασόκ και νδ έπαιρναν 45%............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν κρίνω από τον δικό μου κοινωνικό περίγυρο η διαρροή από Ν.Δ. προς Χ.Α. είναι προφανής, βγάζει μάτι που λένε. Υπάρχει επίσης μετατόπιση στους αναποφάσιστους από την Ν.Δ. αλλά και από την Χ.Α. Παρατηρώ επίσης στις πολύ νεαρές ηλικίες σπάσιμο των στεγανών και κινητικότητα μεταξύ του "χώρου" ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΙΦΑ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ και Χ.Α., προς την μερία των εθνικιστών βέβαια. Στο Χαλάνδρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πού βρέθηκε ρε παιδιά αυτή η δημοσκόπηση αφού είναι μυστική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή