Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗ ΠΑΛΛΗ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΝΑΖΙΣΤΗ! ΣΚΟΠΙΜΩΣ!

Ο Αναστάσιος Πάλλης είναι το πρόσωπο των ημερών. Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό: Στα πλαίσια του κολλήματος της ετικέτας "ναζιστής" σε αυτούς που θέλει να εξολοθρεύσει η "δημοκρατία" μας, η αστυνομία και τα ΜΜΕ παρουσίασαν φωτογραφίες, που απεικονίζουν σβάστικες, λάβαρα του Χίτλερ και τα λοιπά εξαρτήματα των ναζιστών.
Μόνο που ο Πάλλης είναι φίλος του Εβραίου εφοπλιστή Ρέστη και μαζί  έκαναν το ίδρυμα PALIS FOUNDATION. Στο ίδρυμα συμμετείχε και ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης (αριστερός) και σύμβουλος ήταν ο καθηγητής Ηλιόπουλος, Αμερικανοσπουδαγμένος αντιφασίστας. Όλοι οι συμμετέχοντες στο ίδρυμα ΠΑΛΙΣ ανήκουν στο "αντιφασιστικό τόξο" και διατηρούν άριστες σχέσεις με τους Εβραίους. 

Έτσι λοιπόν έκαναν το ίδρυμα για να πολεμήσουν το ναζισμό, στα πλαίσια τέτοιων ιδρυμάτων, που ορθότατα δημιουργούν οι Εβραίοι , ώστε να μη λησμονηθεί η βαρβαρότητα του ναζισμού.

Για το σκοπό αυτό, εφοδίασαν το Μουσείο, με όλα τα παραπάνω (λάβαρα, μετάλλια των ναζί κλπ). Είναι εκθέματα και δεν τα είχαν κρυφά για να τα ανακαλύψει η αστυνομία, αλλά ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ !
Ο Πάλλης -που διώκεται για φορολογικά αδικήματα, άσχετα με Χ.Α., ναζί κλπ- φρόντισε να εκτίθενται αυτά στο Μουσείο, εδώ και χρόνια και αποτελούν μουσειακά εκθέματα, που όπως έγραφε στην ιστοσελίδα του Μουσείου, "έχουν σκοπό να καταγράψουν τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, τους αγώνες, τους πολέμους....".

Και τώρα η έκπληξη:

Όλα αυτά που παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες, ως "ναζιστική προίκα" του Πάλλη, τα παρουσίαζε ο ίδιος μαζί με τους υπόλοιπους Εβραίους και αντιφασίστες φίλους του, στο Μουσείο τους, για τους ακριβώς αντίθετους λόγους από αυτούς που αφήνουν σήμερα τα ΜΜΕ να εννοηθεί και μάλιστα τα είχαν σε δημόσια θέα και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του ιδρύματος!

Η ιστοσελίδα έκλεισε ακριβώς πριν ένα χρόνο, αλλά υπάρχει το web archive, (η μνήμη του ιντερνετ) όπου μπορείτε να δείτε ότι οι άνθρωποι παρουσίαζαν τα εκθέματα εδώ και χρόνια, αυτά που σήμερα φωτογραφίζει η αστυνομία!

όλα αυτά που δείχνουν σήμερα τα κανάλια, τα είχαν οι άνθρωποι ως εκθέματα στο Μουσείο τους και στο διαδίκτυο, εδώ και χρόνια!
ιδού οι φωτογραφίες από το site του Μουσείου, το 2011:

Εκτός αν κάποιοι θα μας πουν σε λίγο, ότι και ο Βίκτωρ Ρέστης, ο γιός μιας από τις πιό σημαντικές Εβραίες, με τεράστια συνεισφορά στην καταγραφή του Εβραϊκού δράματος, είναι ...ναζιστής.
Αλλά με τη φόρα που πήραν τα ελληνικά κανάλια, μπορεί να βγάλουν ναζιστή και τον Νετανιάχου αν τους βολεύει ή το φίλο μας τον Ζαν Κοεν...
Με τα ελληνικά (τι ελληνικά; τούρκικα έγιναν...) κανάλια, όλα γίνονται !
taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου