Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΕΣΑΝ ‘’ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ’’ ΣΤΗΝ ΗΛ/ΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕPIKOINONIA-ARG.GR…

Η ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ’’ ΑΝΟΙΓΕΙ ΞΑΝΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ
Μας ξέρουν χρόνια… Μας ‘’παρακολουθούν’’ εκατομμύρια έξυπνα ΜΑΤΙΑ!!!

Σύντομα κοντά σας μέσα από το εντελώς ανανεωμένο sait της epikoinoniaς-arg.gr με πλούσια ύλη –αποκαλύψεις- ειδήσεις - επώνυμες απόψεις και πρωτοσέλιδα που θα ‘’σπάσουν’’ τα χρυσά αυγά…!!!

ΝΙΚΟ ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗ ‘’ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ’’ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ…Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ‘’ΝΙΚΟΣ… ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ΠΟΤΕ ‘’ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ’’
Ο Νίκος. Τζιγκουνάκης υπήρξε ο καθημερινός μας φίλος εδώ και 20 χρόνια στον τομέα της επικοινωνίας και της ενημέρωσης, ήταν ο ιδρυτής της έντυπης & ηλεκτρονικής εφημερίδας ‘’Επικοινωνία Αργυρούπολης’’. Και μάλιστα πολύ ε-ΚΕΝΤΡΙκός. Υπήρξε ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ σύντροφος, φίλος και συνοδοιπόρος πολλών αγωνιστικών -κοινωνικών κινημάτων, σπουδαίος ανθρωπιστής και με απόλυτα δημοκρατική συνείδηση. Ο παλαίμαχος αγωνιστής του παραδοσιακού -πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, σφοδρός πολέμιος των Σημιτανθρώπων του δήθεν εκσυχρονισμού, από το 1996 και μετέπειτα, ο ‘’καρβουνιάρης’’ της ενημέρωσης σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο… Ο ‘’ράμπο’’ των ψευτοπολιτικάντηδων της ‘’ΔΙΑΠΛΟΚΉΣ ‘’.
Ο απλησίαστος Νίκος όταν έβλεπε την αδικία -παρανομία δεν την άντεχε… και φυσικά η έκρηξη δεν αργούσε να 'ρθει ακόμα και για τους ‘’φίλους’’ συναγωνιστές, προσκολλημένος σε αξίες και ιδανικά που δεν χωρούσαν συμφωνία.
Ο «ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΣ» ΔΕΝ ΗΤΑΝ… ΠΟΤΕ «ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ» θα μπορούσε άραγε ένας αγνός ιδεολόγος να υπηρετήσει τα ‘’μεγαλοσυμφέροντα’’ ως ιδεολογία;;;
Ο «ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΝΙΚΟΣ» παραμένει πάντα «αγνός» έντιμος και παρών με την κάμερα του, σε όλες τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες των πολιτών. Παραμένει φτωχός αγωνιστής!
‘’ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΦΗΒΟΣ’’
Όταν οι ‘’λέξεις διπλώνουν’’ σε μια λευκή κόλλα χαρτί…
η κάμερα του Νίκου ‘’δεν φιμώνεται’’. Η λογοκρισία εδώ μέσα δεν χωράει, αλλά ούτε και τα λίγα λόγια αποχαιρετισμού στο φίλο και βαθύτατα δημοκρατικό συνάδελφο της ηλεκτρονικής εφημερίδας [Επικοινωνία της Αργυρούπολης}.
Αυτό τον «ΑΓΩΝΑ» αιώνιε έφηβε, νομίζω ότι επί 20 χρόνια τον σήκωσες επάξια στις πλάτες σου. Τον τίμησες και τον σεβάστηκες πιστά.
Σε ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες!
Ντόρα Σκορδαλάκη
mazinotia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου