Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ!



Δεν φτάνει που ο συγκεκριμένος πυροσβέστης εν ώρα υπηρεσίας κοπροσκύλιαζε, μας ξεφτίλισε και διεθνώς.  Τι θα πει ο Mr Dekker μετά την συνομιλία με τον εν ώρα υπηρεσίας πυροσβέστη; "Να πώς δουλεύουν οι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι καi να τί τα κάνουν τα δανεικά που τους δίνουμε. Αντί να εργάζονται ...κοπρίζουν. Τους πληρώνουμε για να χαβαλεδιάζουν στο youtube. Και ποιος ξέρει πού αλλού πετιούνται τα λεφτά μας"! 
Ιδού τι γράφει:
Goodmorning mr.Dekker. My name is John Nikitsiotis and i'm a firefighter on my nightshift right now. Replying at your question allow me to guide you on finding the infomations you need. Type on Google screen ''Popular orchestra Mikis Theodorakis'' and go to the large biografies of the artists. In that article you will find mr.Thanasis Vasilas and my personal opinion is that this one is the bouzouki player you are asking for. Forgive for my plain English. Sencirely yours, John Niklitsiotis.

Αυτό δυστυχώς συμβαίνει με πολλούς δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι αεροκοπανούν εν ώρα υπηρεσίας!

3 σχόλια:

  1. Όποιος έγραψε το παραπάνω δεν έχει τη παραμικρή ιδέα για το επάγγελμα του πυροσβέστη,για αρχή θα του πρότεινα να επισκεφθεί το πυροσβεστικό σταθμό της περιοχής του.

    "Αντί να εργάζονται ...κοπρίζουν"
    Μάλιστα δηλαδή ο συγκεκριμένος συνάδελφος εκλήθει σε συμβάν και αρνήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντά του;
    Αυτό εννοεί ο αρθρογράφος;
    Δηλαδή τι θέλετε να κάνει ο συνάδελφος την ώρα που βρίσκεται σε ΑΝΑΜΟΝΗ στην υπηρεσία του,να έρθει να σας σκάψει το κήπο;
    Και στο διαδίκτυο θα μπει και πινγκ πονγκ θα παίξει και στο γυμναστήριο της υπηρεσίας θα αθληθεί και θα κάνει οτιδήποτε να περάσει ευχάριστα το χρόνο της ΑΝΑΜΟΝΗΣ του βρισκόμενος σε ετοιμότητα λεπτού.
    Και όποιος πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δημόσιος υπάλληλος που θα επέμβει εντός λίγων λεπτών για να βοηθήσει το συνάνθρωπό του ετη δύσκολη στιγμή ας μου τον υποδείξει.
    Ντροπή σας ρε τα έχεται ισοπεδώσει όλα.
    Ενας πυροσβέστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα δεν θέλεις να κοπροσκυλάνε βραδιάτικα οι πυροσβέστες, βάλε φωτιά το σπίτι σου, να έρθουν να το σβήσουν.
    Άντε με την μαλακία του καθενός πια.
    Α. Και δεν έχω καμία σχέση με πυροσβεστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ θα πρότεινα οι πυροσβέστες να παίζουν τάβλι για τους εξής λόγους : 1ον διότι με ένα τάβλι απασχολούνται 3, δηλ, οι δύο παίχτες και ο "απ' έξω". 2 διότι με το ρίξιμο της ζαριάς προκαλείται θόρυβος "γκρρρρρ", ο οποίος δεν αφήνει τους άλλους να αποκοιμηθούν. 3ον διότι σε περίπτωση που ο παίχτης φέρει μια καλή ζαριά και του πιάσει την παραμάνα του άλλου χτυπάει με δύναμη τα πούλια"γκαπ", ξεσηκώνοντας και πάλι όποιον κοιμήθηκε 4ον διότι είθισται ο χαμένος να κλείνει μα δύναμη το τάβλι, οπότε το προκαλούμενο ισχυρό "μπαμ" ξυπνάει ακόμα και κουφό. Επίσης προτείνω ο νικητής της παρτίδας να παίρνει διπλό μεροκάματο. Αυτά σε ό,τι αφορά τον τρόπο που θα περνάει ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ !! την ώρα του ο συγκεκριμένος πυροσβέστης.
    Και η εναλλακτική πρόταση του σχολιαστή των 8.49/17-10-13 δεν με βρίσκει σύμφωνο. Εγώ θα πρότεινα ο συγκεκριμένος πυροσβέστης να ποτίζει τον κήπο του αρθρογράφου διότι ξέρει πώς να την κρατάει (τη μάνικα).
    Σε ό,τι αφορά τους δημ. υπαλλήλους που επεμβαίνουν σε δύσκολες στιγμές, εγώ γνωρίζω τους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς.Αλλά γνωρίζω και πολλούς απλούς ανθρώπους που έχουν σώσει τη ζωή συνανθρώπων τους, χωρίς να μισθοδοτούνται γι' αυτό.
    Και κάτι τελευταίο : Το "εκλήθει" γράφεται "εκλήθη".Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή