Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ"



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Περιοδεία-Επικοινωνία-Δεσμεύσεις

        Το Σάββατο 12 Οκτ. 2013 ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του ολοκλήρωσαν την 1η Επίσκεψη των καταστημάτων στην οδό 17 Νοέμβρη στο Χολαργό. Από τις συζητήσεις με τους καταστηματάρχες και την ενημέρωσή τους για τα πολλά προβλήματα που τους απασχολούν, βγαίνει το πρώτο και σημαντικότερο συμπέρασμα,  ότι επιθυμούν μια άλλου είδους συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή, πιο στενή, πιο ουσιαστική και πάνω απ΄όλα πιο αποτελεσματική.

          Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρακολουθήσαμε την έναρξη της 8ης περιόδου των μαθημάτων Πολιτικής Προστασίας για τους σεισμούς, στο ΔΟΠΑΠ. Αυτά που παρουσιάσθηκαν είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους εθελοντές όσο και για όλους μας. Οι παρουσιάσεις που έγιναν κυρίως από τους κ.κ. Στογιάννη και Χολέβα είχαν πληρότητα, ενημερότητα και επιτέλεσαν το σκοπό για τον οποίο έγιναν. Παράλληλα έδειξαν και το υψηλό επίπεδο γνώσης του θέματος που είχαν και οι δύο.  

Την Κυριακή 13 Οκτ. 2013 αρκετά στελέχη της παράταξης συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις που γίνονται τον τελευταίο καιρό στου Παπάγου για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας που ήδη τοποθετήθηκαν στις οδούς Εθνικής Αμύνης 34, Ταϋγέτου 12 και Μπλέσσα 4. Συζήτησαν με τους κατοίκους το σοβαρό αυτό ζήτημα  υποβάλλοντας εποικοδομητικές προτάσεις προς τους διοργανωτές των κινητοποιήσεων.

Με τη Σοβαρότητα και Υπευθυνότητα που διακρίνει τόσο τον  κ. Τίγκα όσο και τους συνεργάτες του, έγιναν οι συζητήσεις με τους καταστηματάρχες αλλά και τους κατοίκους της πόλης μας και ήταν ειλικρινείς, ζεστές και ουσιαστικές. Ο επικεφαλής της παράταξης και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας ανέπτυξε με σαφήνεια τις απόψεις του συνδυασμού του που έχουν να κάνουν με το τρίπτυχο Επιχείρηση, Απασχόληση, Ευρωπαϊκά Προγράμματα(όπως θα αναλυθούν και θα εξειδικευθούν στο Πρόγραμμα του Συνδυασμού) και υποσχέθηκε ότι σταθερά θα έχουν το Δήμο δίπλα τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της πόλης μας που μας εμπιστεύθηκαν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής, επιδιώκοντας τις καλλίτερες λύσεις. Παράλληλα δηλώνουμε παρόντες στις κινητοποιήσεις και στις δράσεις που θα αναληφθούν με τελικό σκοπό να κατεδαφισθούν οι επικίνδυνες αυτές κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 

Η πορεία στα καταστήματα και στη κοινωνία μας θα συνεχισθεί και θα εντατικοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου