Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Η ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...

Ο Giuliano Stroe γεννήθηκε το 2004 και γυμνάζεται από 2 χρονών. Το 2009, μπήκε στο βιβλίο Guinness World Records κάνοντας τον..

λιγότερο χρόνο που έχει καταγραφεί ποτέ σε απόσταση δέκα μέτρων με τα χέρια και μια μπάλα ανάμεσα στα πόδια του.
Ο Stroe έκανε το κόλπο ζωντανά μπροστά σε ζωντανό κοινό σε μια ιταλική εκπομπή, και εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει το βίντεο του στο YouTube.
Στις 24 Φεβρουαρίου 2010 έσπασε ακόμα ένα παγκόσμιο ρεκόρ για τον αριθμό των 90 μοιρών push-ups (η οποία είναι μια άσκηση όπου τα push-ups εκτελούνται χωρίς να αφήσει τα πόδια του να αγγίξουν το έδαφος). Ο Stroe κατάφερε να κάνει 20 push-ups των 90 μοιρών, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ των 12.
Ο πατέρας του Giuliano, Ιουλιανός, είναι 33 ετών, και δήλωσε πως αυτός έπαιρνε τον Giuliano μαζί του στο γυμναστήριο από τότε που γεννήθηκε, αλλά ήταν πάντα προσεκτικός και να μην τον πιέσει πάρα πολύ και επιμένει πως το πρόγραμμα του γιου του δεν είναι υπερβολικό.
«Ποτέ δεν του επέτρεψα να κάνει πρακτική μόνος του, είναι μόνο ένα παιδί και όταν δείχνει κουρασμένος του λέω να πάει και να παίξει,» δήλωσε ο Ιουλιανός.





kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου