Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ ΒΙΝΤΕΟ! ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΜΠΑ! ΔΕΙΤΕ

Οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος άρχισαν ήδη να χορεύουν σάμπα. Αμέσω μετά την πρόκρισή τους στο Βουκουρέστι όπου ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 απένατι στους Ρουμλανους. Μπράβο στα παιδιάΔείτε το βίντεο:


1 σχόλιο:

  1. Ναι .....πολύ ωραία εως θαυμάσιο αποτέλεσμα.
    Βρακί στο κώλο μας δεν έχουμε ,η Ελλάδα κατεστραμένη οικονομικά και κοινωνικά και πολιτικά και αμυντικά και πανηγυρίζουμε που θα πάμε στην Brazil !
    Οι παίκτες μπορεί να πανηγυρίζουν και οι ιθύνοντες της ΕΠΟ γιατί θα τα τσεπώσουν όπως η Μενεγάκη που θα ανάψει τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια αλλά το θέμα είναι ότι η μετάβαση τους εκεί θα στοιχίσει τα μαλλιοκεφαλά μας και φυσικά τα goals που θα φάμε από ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε θα μας κάνουν για ακόμα μια φορά υπερήφανους επειδή το όνομα μας θα ακουστεί διαπλανητικά !
    Μακάρι να μην πηγαίναμε πουθενά και μακάρι να χάναμε όσο πικρό και αν είναι αυτό που λέω.
    Τα μούτρα μας δεν είναι ούτε για Βραζιλίες ούτε καν για την Κολοπετινίτσα σε φιλικό αγώνα με την Άνω Πετρομαγούλα.
    Ρεζίλι θα γίνουμε και θα στοιχίσει μια περιουσία η μετάβαση εκεί όλων των ποδοσφαιριστών και λοιπών λαμογίων της Αθλητικοπολιτικής "Elite" της χώρας που θα μείνει μόνο με τη χαρά ότι πήγαμε εις τας μακρυνάς Brazil ,το ίδιο και οι Έλληνες πολίτες που ίσως και να μην παρακολουθούν τους αγώνες γιατί θα τους έχουν κόψει το ρεύμα ή γιατί μπορεί μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι να δούμε Τέρατα και Σημεία στη χώρα μας με υπαρκτό το ενδεχόμενο να μην προλάβουμε ούτε καν να πάμε για να χορέψουμε Σάμπα - Τζάμπα οέο οοοοο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή