Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΞΥΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Βασίλης Ξύδης έχει δηλώσει επισήμως ότι δεν πρόκειται να ξαναδιεκδικήσει το χρίσμα του δημάρχου. Εμείς, εξακολουθούμε να κρατάμε τις έντονες επιφυλάξεις μας, θεωρώντας ότι ο Ξύδης μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να παίξει το χαρτί της επανδιεκδίκησης της Δημαρχίας, εφόσον δει ότι το κλίμα τον ευνοεί. 
Τι θα κάνει όμως στην τελεσίδικη περίπτωση που δεν θα κατέβει για Δήμαρχος; Ποιιον θα στηρίξει; Θα κάνει δημόσια δήλωση υποστήριξης κάποιου υποψήφιου δημάρχου ή θα το αφήσει έτσι, χωρίς να λάβει θέση; 
Πολλοί λένε ότι ο Ξύδης είναι εγωιστής και δεν πρόκειται να στηρίξει κανέναν. Θα τους αφήσει να φαγωθούν μόνοι τους. Άλλοι πάλι λένε ότι θα στηρίξει τον...


Δασκαλόπουλο. Υποστηρίζουν ότι ο Αντιδήμαρχος στάθηκε στο πλευρό του στην τελευταία δημαρχιακή του θητεία όσο κανείς άλλος και εφόσον κατέβει ο Δασκαλόπουλος, τότε ο Ξύδης θα τον στηρίξει. 
Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι και μεταξύ αυτών και ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" που λένε ότι ο Ξύδης θα στηρίξει τον Τίγκα. 
Και τελικά, πιστεύουμε ακράδαντα ότι αυτό θα γίνει:
1. Ο Τίγκας υπήρξε για μεγάλο διάστημα ο εκλεκτός του Ξύδη. Ρωτήστε αυτούς που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στου Παπάγου. Ο Τίγκας εθεωρείτο ο ...άνθρωπος του Ξύδη και αυτός που -όλοι το έλεγαν- θα έπαιρνε το δαχτυλίδι της διαδοχής από τον Δήμαρχο Παπάγου. Το ότι διαφώνησαν και ο Τίγκας πήρε το καπελάκι του κι έφυγε, δεν σημαίνει ότι αυτό αποτελεί μια πληγή που δεν κλείνει με τον χρόνο. Και όπως φαίνεται έκλεισε...
2. Ο Τίγκας είναι από του Παπάγου. Και αυτό είναι που μετράει ιδιαίτατα για τον νυν δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού. Ο Ξύδης θ΄αφήσει κατά μέρος κάθε εγωισμό και θα στηρίξει τον Τίγκα, διότι πάνω απ'όλα ο Ξύδης εχει μεγάλη λατρεία για την πόλη του, τον Παπάγου. Θέλει λοιπόν όσο τίποτε άλλο, εάν κι εφόσον δεν κατέβει για Δήμαρχος, να πάρει Παπαπαγιώτης την σκυτάλη της Δημαρχίας. Και στο πρόσωπο του Τίγκα, ο Ξύδης βλέπει τον καλύτερο συνεχιστή του έργου του.
3. Ο Τίγκας είναι αντιστράτηγος εν αποστρατεία, όπως και ο Ξύδης (υποναύαρχος ε.α.) . Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός;

Γι' αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι ο νυν δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού θα στηρίξει με τα...χίλια τον Τίγκα. 
Και ασφαλώς ξέρετε τι σημαίνει αυτό για τους άλλους υποψηφίους! Έτσι;

2 σχόλια:

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΚΛΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιό έργο να συνεχίσει ο Τίγκας ρε παιδιά ? Έκανε έργο ο Ξύδης και δεν το καταλάβαμε ? Πότε βρήκε χρόνο για έργο αφού τρία χρόνια είναι όλη μέρα στο φειςμπουκ σαν δεκαπεντάχρονο ? Δεν νομίζω ότιμο οποιοσδήποτε υποψήφιος θα ήθελε να τον υποστηρίξει ένας ανύπαρκτος δήμαρχος ξέροντας ότι είναι χαμένος από χέρι .όχικύριε Ξύδη ευχαριστώ δεν θα πάρω ούτε τα δαχτυλίδια σας ούτε τα βραχιόλια σας . Αυτή είναι η απάντηση ενός σοβαρού ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή